Ordu

Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak ölen polis toprağa verildi

20:45 20 Nisan 2016
Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak ölen polis toprağa verildi

Samsun'da dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak kaldırıldığı hastanede 17 günlük yaşam mücadelesini kaybeden polis memuru Yalçın Ağca, memleketi Ordu'da toprağa verildi.

Görev yaptığı Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilen Ağca'nın cenazesi memleketi Ordu'nun Akkuş ilçesine getirildi.

Konvoy eşliğinde ilçeye getirilen 23 yıllık polis memuru Ağca'nın cenazesi, önce ilçeye bağlı Karaçal Mahallesi İskenderli mevkisinde bulunan evine getirildi. Evli ve 2 çocuk babası olan polis memuru Ağca için burada helallik alındı. Daha sonra Ağca'nın cenazesi, aynı mahalledeki cami avlusuna getirildi.

Ağca, ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Ağca'nın yakınları, Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1 Nisan'da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastanesine giden Ağca, 5 dişinin çekilmesinin ardından fenalaşmış, müdahale sonrasında evine gönderilmiş, yeniden rahatsızlanınca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 17 gün tedavi gören Ağca, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.