Ordu

Fatsa'da AK Parti İlçe Danışma Toplantısı yapıldı

18:17 25 Nisan 2016
Fatsa'da AK Parti İlçe Danışma Toplantısı yapıldı

Fatsa ilçesinde, AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Fatsa Kültür Sarayında düzenlenen toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer katıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili Çanak, yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 459 Milletvekili hakkında dosya geldiğini anımsattı.

Dosyaların, fezlekesinin hazırlanarak savcı tarafından incelendiğini aktaran Çanak, "TBMM’ye gönderilmiş bu dosyalar soruşturma konusu olsun ve vatana alçakça el ve dil uzatan kim varsa yargılama sürecinden geçsin. Beraat eden etsin edemeyen ise cezasını çeksin." dedi.

Çanak, HDP'nin, dokunulmazlık konusunun gündeme geldiği gün çark ettiğini vurgulayarak "(Biz vatanı milleti bölmek istemiyoruz zaten, öz yönetimde nereden çıktı? Bizim öyle bir niyetimiz yoktu) demeye başladılar. CHP'de ise bazı milletvekilleri 'dokunulmazlığın kaldırılmasına oy vermeyeceğiz' diyorlar. Bu durumu millet iyi okuyacak ve görecektir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.