Ordu

Okullarda karne heyecanı

15:06 17 Haziran 2016
Okullarda karne heyecanı

Ordu'nun Fatsa ve Ünye ilçelerinde öğrenciler karnelerini aldı.

Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Alirıza Demircan İlkokulundaki törende yaptığı konuşmada, Fatsa'da 22 bin öğrenciye karne dağıtıldığını belirtti.

Çocukların ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiğini kaydeden Cinoğlu, "Onların karnedeki notları elbette önemlidir ama asıl önemli olan her koşulda çocuklarımıza duyduğumuz güveni ve desteği sürdürmektir. Çocuklarımızın karnelerindeki istenmeyen notların telafisi her zaman mümkündür. Onlara doğru rehberlik yapıp yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimizde çocuklarımız da çalışmaları ve yetenekleri doğrultusunda hayallerini gerçekleştirip toplumdaki yerlerini alacaklardır." diye konuştu.

Öğrencilerin çeşitli gösteriler sunduğu tören, karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi.

Programa, Kaymakam Mehmet Yapıcı, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ve veliler katıldı.

- Ünye

Ünye Cumhuriyet İlkokulunda karne töreni düzenlendi.

Okul Müdürü Kemal Öztürk, yaptığı konuşmada, okulların akademik anlamda bilgi edinilen yer olmalarının yanı sıra çocukların, duygusal, sosyal ve zihinsel gelişimine yönelik birçok kazanımın da öğretmenler eliyle gerçekleştirildiği kurumlar olduğunu söyledi.

Cumhuriyet İlkokulu olarak 470 öğrenci ve 26 öğretmen kadrosuyla başarılı bir ders yılını tamamladığını kaydeden Öztürk, "Şu an okulumuzun 157 öğrencisi artık ortaokullu olmak üzere bizlerden ayrılıyor. Değerli velileri ve öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilerin folklor gösterisi izlendi.

Başarılı öğrencilere ödüllerin de verildiği törende Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, öğrencilerin yanı sıra velilerine de karne verdi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın, okul müdürleri, veliler ve öğretmenler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.