Ordu

Okullarda karne heyecanı

15:19 17 Haziran 2016
Okullarda karne heyecanı

Ordu'da 579 okulda, 131.578 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Perşembe ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törene Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kaymakam Ahmet Arık, Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Okul Müdürü Bayram Avcı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Balkanlıoğlu, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere güzel bir yaz tatili dileyerek, "Artık senenin sonu geldi ve karneleri aldınız. Birçoğunuz bir üst sınıfa yükseldi. Ağabey ve abla oldunuz. Güzel bir tatili hak ettiniz." dedi.

Kendisinin de Perşembe gibi küçük bir ilçede okuduğunu ve başarılı bir öğrenci olarak eğitim hayatını tamamladığını anlatan Balkanlıoğlu, "Derslerinize çok iyi çalışır, öğretmenlerinizi çok iyi dinler, başarılı olursanız sizler de çok güzel makamlara gelebilirsiniz. Bunun yolu da çok çalışmaktan geçiyor. Okul olarak daha iyi dereceler elde edeceğinize inancım tamdır. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum. Yaz tatili boyunca güzel dinlenin, eğlenin ama kitap okumaktan da geri kalmayın." diye konuştu.

Okul Müdürü Bayram Avcı ise yaptığı konuşmada, ”Karnelerinizi bugün alıyorsunuz. Kiminiz sevinecek, kiminiz üzüleceksiniz. Ama, şunu unutmamalıyız ki her şey not demek değildir. Sizlerin okul içi ve okul dışı olumlu davranışınız bizim için takdire şayandır. Her biriniz, gözlerinizde geleceğe emin adımlarla yürüme isteğini yansıttıkça başarıya ulaşacağınızdan asla şüphem yoktur." ifadelerini kulandı.

Konuşmaların ardından Vali Balkanlıoğlu, öğrencilere karnelerini vererek tebrik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.