Ordu

Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları

16:18 22 Haziran 2016
Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Perşembe ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan, düğün salonu, sosyal tesis, restoran, kafeteryalar ile spor, yürüyüş, dinlenme ve yeşil alanların yer alacağı bölgede incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz, Perşembe'nin doğal güzellikleriyle, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirtti.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Perşembe ilçemiz, Türkiye'de "sakin şehir" Cittaslow ünvanına sahip 11 ilçeden bir tanesi. Doğal güzellikleriyle adeta bir huzur ilçesi. Perşembe ilçemizde, sahil şeridinde yapacağımız projelerin ayrıntılarını yerinde inceledik. Perşembe'nin girişinden, öğretmenevinin olduğu bölüme kadar olan alanda, birçok projeyi hayata geçireceğiz. Perşembe sahilinde, düğün salonu, sosyal tesis, restoran ve kafeteryalar ile spor, yürüyüş, dinlenme ve yeşil alanlar oluşturacağız. Sakin şehir (Cittaslow) Perşembe ilçemiz, kent meydanı, sahili, tertemiz havası ve deniziyle adından söz ettirecek. Perşembe'mize hayırlı olsun."

Başkan Yılmaz'a incelemeleri sırasında, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, Perşembe Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Çanak ve ilgili daire başkanları eşlik etti. ​

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.