Ordu

"Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası

16:37 01 Temmuz 2016
"Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı üyeleri, PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde terörle mücadelede görev yapan asker ve polislere tebrik kartı gönderdi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri, Fatsa PTT Şubesine gelerek tebrik kartlarını yazıp gönderdi.

Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, asker ve polislerin Güneydoğu'da üstün bir başarı gösterdiğini söyledi.

Ramazan bayramında ailesinin yanına gelemeyen asker ve polislerin yanlarında olduklarını göstermek için kart gönderdiklerini dile getiren Uçar, "Devletimizin ve hükümetimizin terörle mücadelesi devam etmektedir. Bu mücadelede vatanımız, bayrağımız ve toprağımız için ülkemizi koruyan güvenlik güçlerimiz şehit oluyor. PTT Genel Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu kampanya neticesinde 'vatan size minnettardır' tebriği göndererek onlara bir motivasyon ve moral vermek istedik. Onların her zaman yanındayız. Allah, her zaman onların yanlarında olsun. Türk güvenlik güçlerimiz, vatanı ve bayrağı için kanının son damlasına kadar savaşmaya hazırdır." diye konuştu.

Fatsa PTT Müdürü Sait Aracı da kampanya dolayısıyla ilçeden 500 tebrik kartının gönderildiğini kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.