Ordu

Altınordu'da Başkan Tekintaş'ın muhtarlarla toplantısı

14:47 05 Ekim 2016
Altınordu'da Başkan Tekintaş'ın muhtarlarla toplantısı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, tek hedeflerinin, gelecek nesle yaşanabilir bir Altınordu teslim etmek olduğunu bildirdi.

Başkan Tekintaş, Altınordu Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Burada konuşma yapan Tekintaş, muhtarlarla bölgesel toplantılar düzenleyerek yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmaların değerlendirildiğini belirterek, "Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalar, bundan sonra yapacağımız çalışmalara ışık tutacak. Altınordu Belediyesi olarak sadece merkez mahallelerimizde değil, 92 mahallemizde çalışıyor ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Bugün, 25 mahalle muhtarıyla bir arada olduklarını ifade eden Tekintaş, şöyle konuştu:

"2015-2016 yılları bizim için önemliydi. Zor süreci geride bıraktık. Ekibimizle birlikte mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. Tek hedefimiz var. O da gelecek nesle yaşanabilir bir Altınordu teslim etmektir. Hayata geçirdiğimiz beton yol, sıcak asfalt ve baskı beton kaldırım çalışması bizim gelecek adına yapacağımız çalışmalara ışık tutacak olan çalışmalardı. Bunu başarılı bir şekilde milletimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmalarımız sadece bunlarla sınırlı kalmadı. Mahallelerimizde yaptığımız temizlik çalışmaları ve dış mahallelerde hayata geçirdiğimiz çöp alma çalışması bizim için önemliydi. Biz bu millete söz verdik, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için de ekip arkadaşlarımız ile var gücümüzle çalışıyoruz."

Altınordu Belediyesi olarak muhtarlar da dahil toplumun her kesimiyle birlik ve beraberlik içerisinde sürekli istişarede bulunarak, ilçeye hizmet etmeye devam ettiklerini aktaran Tekintaş, "15 Temmuz hain darbe girişiminde millet, vatanın birlik ve beraberliğine sahip çıktı. Bu millete ne kadar hizmet edilse azdır." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.