Ordu

Korgan'da Erasmus Projesi

18:31 12 Mart 2017
Korgan'da Erasmus Projesi

Korgan ilçesinde 30 öğrenci ve 4 öğretmen Erasmus Projesi kapsamında, Romanya ve Çek Cumhuriyeti’ne gidecek.

Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İmancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 6 öğrenci ve 1 öğretmenin "Hemşire Yardımcılığına İlk Adım İçin Avrupa'da Sağlık Meslek Eğitimi" adlı ERASMUS+ Projesi kapsamında 15 gün süren yurt dışı gezisine katıldığını söyledi.

Proje kapsamında 2. grubun pazar günü Çek Cumhuriyeti’ne gideceğini ifade eden İmancı, "Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak "Hemşire Yardımcılığına İlk Adım İçin Avrupa'da Sağlık Meslek Eğitimi" adlı ERASMUS+ Projesi kapsamında toplam 30 öğrenci ve 4 öğretmenimizi Romanya ve Çek Cumhuriyetine gönderiyoruz. İlk grubumuz Romanya ziyaretini gerçekleştirdi ve memlekete döndü. İkinci gurubumuz pazar günü Çek Cumhuriyetine gidecek. Toplam dört grup şeklinde gerçekleşecek ziyaretler 15 gün arayla gerçekleşmekte." dedi.

Gezilerin faydalı geçtiğini dile getiren İmancı, öğrencilerin hem eğitim aldıklarını hem de Romanya ve Çek Cumhuriyeti’ndeki kültürel, tarihi ve doğal güzellikleri görme fırsatı yakaladıklarını belirtti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.