Ordu

Okul servisinin altında kalan öğrencinin cenazesi toprağa verildi

17:12 28 Mart 2017
Okul servisinin altında kalan öğrencinin cenazesi toprağa verildi

Ordu'nun İkizce ilçesinde, okul servisinin altında kalarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Gülhanım Bektaş'ın cenazesi toprağa verildi.

Bektaş için Kaynartaş Karaağaç Mahallesi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, İlçe Belediye Başkanı Bahri Söğüt, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Nevzat Oğuz ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Korkmaz ile vatandaşlar katıldı.

Gülhanım Bektaş'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

İlkokul 2'nci sınıf öğrencisi Bektaş, dün okula gitmek için servis beklerken, yavaşlayarak araç kapısını açan Mustafa D. yönetimindeki okul servisine binmek istemişti. Servisin tam olarak durmaması üzerine elinin kayması üzerine düşen Gülhanım Bektaş, aracın altında kalarak ağır yaralanmıştı.

Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ünye'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bektaş, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.