Ordu

Ordulular Karadeniz'de "iftar" yolculuğu yapacak

17:43 25 Mayıs 2017
Ordulular Karadeniz'de "iftar" yolculuğu yapacak

Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gezinti teknesinde doğayla iç içe iftar turları düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kentin manzarası eşliğinde mavi yolculukta iftar açılacağı belirtildi.

Gezinti teknesinde ramazan ayı boyunca iftar turlarının düzenleneceği aktarılan açıklamada, "İlk kez geçtiğimiz yaz Orduluların hizmetine sunulan gezinti teknesinin bu yıl da ilgi çekmesi bekleniyor. Halk arasında Mayıs Yedisi olarak bilinen 20 Mayıs'ta yeni sezonun ilk turunu yapan gezinti teknesi, ramazanda farklı bir etkinlikle Ordulu vatandaşların hizmetinde olacak." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, kentin ve denizin güzelliğini bir arada yaşamak isteyenler için her akşam iftar saatine 15 dakika kala denize açılacak gezinti teknesinin, rıhtımdan kalkarak Bozukkale ile Melet Irmağı arasındaki bölgede iftar turu yapacağına işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

"Özel organizasyonlara ve iftar turlarına katılmak isteyenlerin bir gün öncesinden rezervasyon yaptırması gerekecek. Gezinti teknesi ile denizde gezinirken Ordu'nun eşsiz güzelliği karşısında orucunu açmak isteyenler için hazırlanacak iftar sofralarında 45 lira karşılığında iftariyelik, çorba, ana yemek, pilav, meyve, salata, sınırsız içecek, Osmanlı şerbeti, tatlı ve çaydan oluşan bir menü sunulacak."

Açıklamada, hava ve deniz koşullarına göre düzenlenen, kalkış saatlerinde değişiklik olabilecek turlar hakkında Ordu Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden detaylı bilgi alınabileceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.