Ordu

Gölköy'de yatırımlar sürüyor

14:54 20 Haziran 2017
Gölköy'de yatırımlar sürüyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yatırımlarla birlikte Gölköy'ün bölgenin cazibe merkezi olmaya devam edeceğini bildirdi.

Başkan Yılmaz, Gölköy ilçesinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Gölköy Belediyesini ziyaret eden Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Kemal Mert'ten çalışmalara ilgili bilgi aldı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Yılmaz, yaklaşık 32 bin 500 nüfusuyla birlikte Ordu'nun 4. büyük ilçesi olan Gölköy'ün gerekli hizmetleri aldığını söyledi.

Gölköy ilçesinin büyük yatırımlar aldığını ve bu yatırımları almaya devam edeceğini aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Dereyolu ve bazı yollarımızdaki çalışmalarımız tamamlandığında çevre düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Eskiden asfalta hasret olan hemşehrilerim artık bu konforu birlikte yaşıyor. Gölköy ilçemizde 16 milyon lira su ve 28 milyon lira yol yatırımına imza attık. Büyükşehirden önce 1.5 milyon lira yatırım alan ilçemize 3 yılda 51 milyon liralık yatırım yaptık. İnşallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecek."

Gölköy Kültür Merkezi projesinde ihalenin gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Yılmaz, "İçerisinde konferans, sinema salonları, spor salonu, hamam, sauna ve kafeterya yer alıyor. Gölköy ve Güzelyurt Kent Meydanımızı tamamladık. Damarlı Meydanı çalışmalarımız ise devam ediyor. Verdiğimiz hizmetlerle ve yatırımlarla birlikte Gölköy ilçemiz bölgenin cazibe merkezi olmayı sürdürecek." ifadelerini kullandı.

İçme suyu konusunda geçen dönemde biraz sorunlar yaşadıklarını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Belki bu sıkıntıları bu yıl da kısmi de olsa yaşayabiliriz. Ancak ihalesini gerçekleştirdiğimiz artıma tesisimizi tam 7,5 milyon lira maliyetle inşa edeceğiz. Arıtmadan çıkacak su Gölköy ilçemizin tamamının, Damarlı ve Gürgentepe'nin ve Işıktepe'ye kadar olan havzanın su ihtiyacını karşılayacak. Bu çalışmalarımız belli bir zaman alacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.