Ordu

Ramazan Bayramı'na doğru

16:50 22 Haziran 2017
Ramazan Bayramı'na doğru

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Balkanlıoğlu, mesajında, milli ve dini bayramların, milletçe sevinçle karşılanan, toplumsal barışın inşası adına önemli fırsatlardan biri olduğunu belirtti.

Bütün bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da ailenin, aziz şehit ailelerinin, kahraman gazilerin, çocukların, hastaların, dul ve yetimlerin, engellilerin yanında yer alınması gerektiğini vurgulayan Balkanlıoğlu, onlarla bu güzel ve değerli zaman parçasında paylaşım içerisinde olmaya devam edeceklerini aktardı.

Toplumda, bilhassa da gençlerde var olan sorumluluk bilinci, duygusallık, hamiyetperverlik ve fedakarlık mefhumlarının, bu özel günlerde kendini fazlasıyla hissettirdiğine dikkati çeken Balkanlıoğlu, "Bizlere, bayram olarak ihsan buyrulan bu müstesna zamanların değerini bilen, önem veren, 'bugün bayram' deyip küslüklerini nihayete erdiren, insani duyguların yoğun olarak yaşandığı bir dönem içerisinde bulunmaktayız. Dilerim ki bu özel günler gelecekteki daha güzel günlerin habercisi olsun." ifadelerini kullandı.

Balkanlıoğlu, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek, herkesin bayramını kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.