Ordu

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi

17:26 22 Ağustos 2017
Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi

Korgan ilçesinde Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında bir okulun projesinin kabul gördüğü bildirildi.

Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen projelerden her yıl faydalandıklarını söyledi.

Korgan ilçesinde özellikle son yıllarda Avrupa Birliği ülkelerine projeler kapsamında çok sayıda öğrenci ve öğretmen gönderdiklerini ifade eden Alan, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde ise Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesine ait "Geleneksel Yöntemlerin Yerine Yenilikçi Yöntemler, Assyst Operatörlüğü Stajı" isimli projenin kabul gördüğünü kaydetti.

Erasmus projelerini oldukça önemsediklerinin altını çizen Alan, şöyle konuştu:

"Aynı zamanda yürüttüğümüz uluslararası projelerin yanı sıra öğrencilerimizi sadece akademik alanda değil hayatın tüm alanlarında başarılı kılmak için iki yıldır uyguladığımız '1 İlçe 11 Değer 111 Proje' uygulamamızla sosyal ve sportif etkinlikler düzenlemeye, projeler üretmeye devam edeceğiz. Sevgi ve saygı temeline dayanan yönetim anlayışımızın, paydaşlarımız arasında güven ve samimiyet iklimine dönüşmesi ile ilçemizde üst düzey bir eğitim seferberliğinin başladığını ve devam ettiğini söyleyebiliriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.