Ordu

Ordu Vali Konağı'nda şehit eşleri ağırlandı

15:48 18 Kasım 2017
Ordu Vali Konağı'nda şehit eşleri ağırlandı

Ordu Valisi Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, vali konağında şehit eşlerini misafir etti.

Altınordu ilçe merkezinde ikamet eden 15 şehit ailesini ağırlayan Yavuz, ziyarette şehit eşlerine çeşitli ikramlarda bulunarak, onlarla sohbet etti.

Yavuz, şehit eşlerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, "Sizlerle bir arada olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Sizler başımızın tacısınız ve bizler için çok önemlisiniz. Bir sıkıntınız varsa yardımcı olmak isterim." dedi.

Her zaman yanlarında olduğuna vurgu yapan Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizin çocuklarınız bizim evlatlarımızdır. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Ben, hem bir eş, hem de bir anne olarak sizleri çok iyi anlıyor, acınızı paylaşıyorum. Ne zaman gelmek isterseniz beklerim. Kapımızın sizlere her daim açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bizler vali yardımcılarımızın, kaymakamlarımızın ve kurum müdürlerimizin eşleri ile birlikte sizlere destek olmaya hazırız."

Ordu'nun tüm ilçelerinde yaşayan şehit yakınlarını vali konağında ağırlayacağını aktaran Yavuz, şehit yakınlarını kendi evlerinde de ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.

Etkinlikte, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan'ın eşi Şeniz Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer'in eşi Ümran Başer ve Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten'in eşi Nilgün Erten de yer aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.