Ordu

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

18:18 22 Kasım 2017
24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla atletizm yarışması yapılacağını söyledi.

Fatsa İlçe Stadında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Genç, çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek'ten bilgi aldı.

Genç, gazetecilere yaptığı yaptığı açıklamada, statta düzenlemeler yapıldığını ve atletizme uygun parkurun tamamladığını belirtti.

Fatsa'da atletizm branşını başarılı bulduğunu dile getiren Genç, şöyle devam etti:

"Fatsa'da atletizm malzemeleri ile ilgili eksiklikleri tamamladık. Fakat koşu pistiyle ilgili sıkıntımız vardı. Gençlerimizin parkurda çamurdan dolayı rahat koşamıyordu. Kentsel dönüşümden kaynaklı stadın yıkılıp yıkılmayacağı netlik kazanmadığı için bir adım atamamıştık. Bu sene bu netlik de kazandıktan sonra atletizm pistini oluşturmak için çalışmalarımıza başladık ve tamamladık."

Piste ilk koşunun yarın düzenleneceğini ifade eden Genç, "24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle burada bir atletizm yarışması yapılacak. Üç kategoride gençlerimiz, öğretmenler için burada koşacaklar." diye konuştu.

Genç, öğretmenlerin toplumun en saygın kişileri olduğunu vurgulayarak, "Çünkü yeni bir nesli kuran, onları eğiten öğretmenler. Gençlerimiz de burada öğretmenleri için koşu yapacaklar. Bu da tabi ki Fatsa yeni atletizm pistinin ilk resmi yarışması olmuş olacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.