Ordu

Başkan Tekintaş, dolmuşta yolcuları dinledi

15:49 06 Ocak 2018
Başkan Tekintaş, dolmuşta yolcuları dinledi

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, toplu taşıma aracında seyahat ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Tekintaş, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan dolmuşa binerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların, seyahat sırasında taleplerini dinleyen Tekintaş, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Toplu taşıma aracıyla yaptığı seyahatin ardından yaşadıklarını anlatan Tekintaş, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirtti.

Bundan sonraki süreçte de toplu taşımada sık sık vatandaşlarla olacağını vurgulayan Tekintaş, "Zaman zaman kullandığımız toplu taşıma araçlarında vatandaşlarımızla buluşmak çok güzel oluyor. Seyahatlerimizde ayrıca Ordu'nun çeşitli ilçelerinden bir takım işlemlerini yapmak için şehir merkezine gelen vatandaşlarımızla da karşılaşıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili onlardan da önemli geri dönüşler alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Tekintaş, yolculuk sırasında yaşanan güzelliklerin kendilerini mutlu ettiğini aktararak, "Toplu taşıma bizim için son derece önemli. Büyükşehir Belediyemiz ile Dolmuşçular Kooperatifi'nin yapmış olduğu yeni uygulama ile otobüs sistemine geçilecek ve daha fazla vatandaşımızla seyahat etme imkanı bulacağız. Sık sık yaptığımız bu uygulamayı bundan sonra sürdüreceğiz ve vatandaşlarımızı daha çok dinlemiş olacağız." diye konuştu.

Altınordu Belediyesinin her fırsatta milletiyle iç içe olduğuna işaret eden Tekintaş, şunları kaydetti:

"Altınordu'yu modern ve yaşanabilir bir kent yapmak için sürdürdüğümüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken bazen toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlarımızla, bazen taksici esnafımızla, bazen de kahvehanede ve sokakta vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu durum beni son derece mutlu ediyor. Altınordu Belediyesi her fırsatta milletiyle iç içe olmaya, hizmetler yapmaya ve onların taleplerini dinlemeye devam edecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.