Ordu

Vali Yavuz, SGK çalışanlarıyla buluştu

14:10 13 Ocak 2018
Vali Yavuz, SGK çalışanlarıyla buluştu

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

SGK İl Müdürlüğü Yemekhanesinde düzenlenen programa, Vali Yavuz ile eşi Selda Yavuz, SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ercan Okur, SGK İl Müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı.

Vali Yavuz, burada yaptığı konuşmada, kurum kültürünün gelişmesinde, çalışanlar arasındaki dayanışmanın sağlanmasında, birlik ve beraberlikte, iş veriminde mesai dışı bir arada bulunmanın çok kıymeti olduğunu söyledi.

Yaklaşık 30 yıldır devlet hizmetinde bulunduğunu aktaran Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hepimiz vatandaş memnuniyetini önceleyen, halkımıza hizmet eden, milletimizin sorunlarını çözmek için gayret eden insanlarız. Ama nihayetinde hepimizin hedefi yüce Türk Milletine hizmet etmektir. Amacımız milletimizin sorunlarını çözmek ve büyük Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmaktır. Dünya ile yarışmak, rekabet etmek, bu rekabette de en önde olmaktır. Bunu yapabilmek için de elbette çok çalışmalıyız."

Son 15 yılda neler değiştiğinin, bir film şeridi gibi göz önünden geçirildiğinde neler değiştiğinin görüleceğini ifade eden Yavuz, "Allah'a hamd olsun ki büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Türkiye zenginleşti ve refah seviyesi arttı. Eksiklerimiz var, sorunlarımız var. İnşallah bunları da önümüzdeki süreçte çözeceğiz. Onun için birlik, beraberlik, kardeşliği esas alacağız." dedi.

SGK İl Müdürü Mehmet Günay da bu tarz sosyal etkinliklerle aralarındaki kaynaşmayı ve dayanışmayı artırdıklarını kaydetti.

Programın ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü uzmanları tarafından SGK çalışanları ve ailelerine "Aile" konulu eğitim verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.