Ordu

81 İlde 81 Kızılay Anaokulu Projesi

19:59 13 Şubat 2018
81 İlde 81 Kızılay Anaokulu Projesi

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığınca projelendirilen “81 ile 81 Kızılay Anaokulu” projesi kapsamında Fatsa ilçesinde yapımı tamamlanan anaokulu, Başbakan Binali Yıldırım tarafından video konferans yöntemiyle açıldı.

Hacı Huriye İbrahim İbiş Kızılay Anaokulunun açılış törenine, Vali Seddar Yavuz ile Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekinbaş, Fatsa Kızılay Şubesi Başkanı Erdi Şevketoğulları, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Şevketoğulları, Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde Türk Kızılay'ı İstanbul Şubesince hayata geçirilen anaokulunun ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Vali Yavuz ise, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekerek başladığı konuşmasında 81 ilde anaokulunun yapımında emeği geçen herkese minnettar olduklarını dile getirdi.

Hayırlı bir hizmetin açılışının yapılacağından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Yavuz, "81 ile anaokulu yapabilmek, insanları ikna edebilmek, seferber edebilmek büyük bir fedakarlık gerektiriyor. Sayın İlhami Yıldırım'ın başlattığı daha sonra Başbakanımız Binali Yıldırım beyin eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde büyüyen ve 81 ilde hayata geçen anaokulumuzun bugün açılış töreninde bulunmak bizleri gururlandırdı. Ülkemizi ve Fatsa ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Yavuz, konuşmasının ardından okulun yapımını üstlenen Hacı Huriye İbiş ve ailesine plaket takdiminde bulundu.

Açılış programı, anaokulunun gezilmesi ve öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.