Ordu

İş’de Kadınlar Projesi

11:41 29 Mart 2018
İş’de Kadınlar Projesi

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, "İş’de Kadınlar Projesinde odamıza ve Ordu'ya kazandırdığımız eksiksiz ve son derece modern olan butik çikolata atölyemiz, Ordu'nun butik çikolataya açılan kapısı olacaktır." dedi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, İş’de Kadınlar Projesi'nin 2017 yılı ekim ayında tamamlandığını söyledi.

Proje sayesinde butik çikolatanın Ordu'ya tanıtıldığını vurgulayan Şahin, yeni yazılacak proje ile butik çikolatanın Ordu’da markalaşmasının hedeflendiğini kaydetti.

Proje hakkında konuşan Şahin, "Bu proje Ordu’ya kazandırılacak çikolata fabrikalarının işçi bulma olanağını yüzde 100’e taşıyacaktır. Çikolata fabrikası açacak iş adamlarımız kalifiyeli elemanları odamızın yürüttüğü proje sayesinde rahatlıkla bulabilecektir. Aynı zamanda kursiyerlerimiz kendi iş yerlerini açabilecek ve aynı zamanda evlerinde de çikolata üretme imkanı kazanarak aile bütçesine ek gelir sağlayacaklardır." dedi.

"İş'de Kadınlar Projesi'nde odamıza ve Ordu’ya kazandırdığımız eksiksiz ve son derece modern olan butik çikolata atölyemiz Ordu'nun butik çikolataya açılan kapısı olacaktır." diyen Şahin, şöyle konuştu:

"Projede gördük ki Ordu’nun butik çikolataya gerçekten ihtiyacı var. Bizler de oda olarak butik çikolatayı yaygınlaştırana kadar, yani Ordu sokakları çikolata kokana kadar butik çikolata ve çikolatacılık sektörünün gelişmesi için gerekli desteği sağlayacağız. Bu zamana kadar birçok proje yazdık ve yazdığımız projelerin tamamı birbirini tetikledi ve Ordu’ya birçok katkı sağladı. Oda olarak Butik Çikolata Projesini URGE Projesiyle geliştirip, Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesiyle fındık ve fındıktan oluşan her türlü ürünü diğer ülkelere ihracatını gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.