Ordu

Muhtarlardan Yılmaz'a teşekkür

15:00 01 Mayıs 2018
Muhtarlardan Yılmaz'a teşekkür

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a yaptığı çalışmalar dolayısıyla mahalle muhtarları teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ordu'daki 48 mahalle muhtarı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ı ziyaret ederek., yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

Yılmaz, muhtarları kabulünde yaptığı konuşmada, Ordu'yu parmakla gösterilen bir il, marka şehir yapmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Bu hedef doğrultusunda Ordu'nun sorunlarını bir bir çözmeye devam ettiklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Onlar en yakın çalışma arkadaşlarımız. Hep birlikte sorunları tartışarak çözüm üretiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el ele Ordumuzu daha yaşanabilir, daha müreffeh bir şehir yapacağız. Ordumuzun en önemli sorunları noktasında yaptırdığımız anketlerde birinci sorun yol, ikinci sorun su ve üçüncü sorun ise çöp olarak ortaya çıkmıştı. Göreve gelir gelmez bu sorunların çözümü için çalışma başlattık. Türkiye'nin en uzun kırsal yol ağına sahip ilimizde ülkemiz sınırlarını aşan uzunlukta tam bin 500 kilometre yolu asfaltla buluşturup mahallelerimizi asfalt konforuna kavuşturduk. Altyapı ve suya 360 milyon lira yatırım yaptık. Karadeniz'in incisi Ordu'da 19 ilçemizde 23 farklı noktaya dökülen çöpü kaldırdık. Şimdi çöpten elektrik üretiyoruz. Tüm ilçelerimizde tamamlanan yatırımlar, devam eden projelerimizle birlikte marka kent Ordu'yu geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.