Ordu

ODÜ'de mezuniyet töreni

18:21 06 Haziran 2018
ODÜ'de mezuniyet töreni

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, öğrencileri reel sektörle, iş dünyası ile iç içe tuttuklarını söyledi.

Reel sektörün bilgi ve tecrübe birikimini aktarması noktasında önemli çalışmalar yürüttüklerini aktaran Yarılgaç, şöyle konuştu:

"İki yıl önce kendilerine emanet edilen gençlerin bilimsel veriler ışığında sadece ülkemizin ve bölgemizin değil bütün dünyanın değişen ve dönüşen dengelerine karşı bilgili, duyarlı ve donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için bilimsel çalışmalarımızı eksiksiz şekilde gerçekleştirdik. Sevgili öğrencilerimiz, bu süreçte farklı programlarda sektörün istediği kalifiye elemanı yetiştirmek adına ciddi bir eğitimden geçtiniz. Bütün temennimiz sizlerin okuldaki başarılarınızı iş hayatına atıldığınızda da göstermenizdir."

Yarılgaç, tüm öğrencileri tebrik ederek, hayatlarında başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Meslek Yüksekokulu birincisi Arzu Soydan, ikincisi Damlanur Aktaş'a ve üçüncüsü Kübra Temel'e başarı ödülleri verilirken, mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı.

Tören öğrencilerin, mezuniyet keplerinin toplu halde havaya fırlatması ile son buldu.

Törene mezun olan öğrencilerin aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.