Ordu

Ordu'ya 11 uzman doktor atandı

14:59 28 Haziran 2018
Ordu'ya 11 uzman doktor atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya 11 yeni uzman doktorun ataması yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı 81. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurasında yeni uzman doktor atamasının yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesine neonatoloji, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, Fatsa Devlet Hastanesine radyoloji, Ordu Devlet Hastanesine nefroloji, deri ve zührevi hastalıklar, Ünye Devlet Hastanesine göz hastalıkları, Aybastı Devlet Hastanesine anestezi ve reanimasyon, genel cerrahi, iç hastalıkları, Akkuş Devlet Hastanesine iç hastalıkları, Mesudiye İlçe Devlet Hastanesine aile hekimliği branşlarında uzman doktor ataması gerçekleştirildiği aktarıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, "Planlamalarımızda bulunan Ordu ilimizin uzman hekim ihtiyacının giderilmesi amacıyla bakanlığımız ile sürekli bir diyalog içerisindeyiz. Ordu ili olarak bakanlığımızın bizlere büyük bir ayrıcalık tanıdığını yapılan atamalar gösterdi. Sağlık Bakanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni atamalar ilimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.