Ordu

OTSO yönetim kurulu toplantısı Gölköy ilçesinde yapıldı

13:17 19 Temmuz 2018
OTSO yönetim kurulu toplantısı Gölköy ilçesinde yapıldı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu toplantısı Gölköy ilçesinde yapıldı.

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ilçe çalışmaları kapsamında Gölköy ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert'i makamında ziyaret eden OTSO yönetimi, odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, konuşmasında, belli periyotlarda odanın yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde yaptıklarını söyledi.

Bugün de Gölköy ilçesinde yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere geldiklerini kaydeden Şahin, "Buradaki amacımız hem yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirmek, hem de Ordu-Gölköy arasındaki yol çalışmasını yerinde görmek." dedi.

Yıllardır Gölköylülerin hasretle beklediği yolun büyük bölümünün tamamlanmasının sevindirici olduğuna dikkat çeken Şahin, emeği geçenlere de teşekkür etti.

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ise OTSO yönetimini ilçelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Gölköy ilçesinin Ulugöl, Çivisiz Tarihi Cami, Gölköy Kalesi ve yaylalarıyla öne çıktığını anlatan Mert, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de son yıllarda artış gösterdiğini ifade etti.

Mert, iki dönemdir belediye başkanlığı yaptığını, gelecek yerel seçimlerde yeniden aday olmayı istediğini de aktararak, "İlçe halkımıza bir dönem daha hizmet etmek istiyoruz." dedi.

Daha sonra OTSO yönetimi, Servet Şahin'in başkanlığında belediyenin toplantı salonunda yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

OTSO heyeti, ardından Gölköy Kalesi ve Ulugöl Tabiat Parkı'na gezi düzenledi, bölgeye yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi aldı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.