Ordu

Başkanı Çamyar, sosyal medyadan halkla buluştu

11:22 13 Ekim 2018
Başkanı Çamyar, sosyal medyadan halkla buluştu

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaparak halkla buluştu.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Başkan Çamyar, "Sosyal Medya Halk Buluşması" etkinliği kapsamında vatandaşların sorularını yanıtladı.

Çamyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiğinden bu yana hemşehrileriyle iç içe olduğunu ve gönüllere dokunduklarını söyledi.

Başkanlık makamında çarşamba günleri halk günü başta olmak üzere her fırsatta vatandaşla buluştuğunu anlatan Çamyar, şöyle konuştu:

"Biz göreve geldiğimiz günden itibaren gönül belediyeciliği anlamında sürekli hemşehrilerimizin içinde olduk. Özellikle onların düğünlerinde, cenazelerinde ve esnaflarımızla birlikte hoşça vakit geçirmek taleplerini dinlemekle ilgili sürekli hemşehrilerimize ulaşmaya gayret ettik."

Kapılarının ardına kadar açık olduğuna dikkat çeken Çamyar, "4,5 yıldır düzenli şekilde uygulandığı için de 'Ben başkanı çarşamba 14.00'de makamında bulurum' diye hemşehrilerimiz kentin değişik yerlerinden kalkıp buraya geliyorlar. Yaklaşık 3 saat gibi bir zamanımızı alıyor bu, çokça da keyif alıyoruz." diye konuştu.

Çamyar, "Sosyal Medya Halk Buluşması"nın ise kendisine ulaşamayan vatandaşa evlerinde, iş yerlerinde, oturdukları mekanlarda sosyal medya ağıyla ulaşmak için düzenlediklerini vurguladı.

Bir farklılık ortaya koymak istediklerine işaret eden Çamyar, "Hemşehrilerimize sosyal medya üzerinden ulaşmak suretiyle bir saat boyunca onların sorularını gönül rahatlığı içerisinde cevaplamış olduk. Keyifli bir zaman dilimi geçti benim için. Böyle bir kitleye, böyle bir şehre belediye başkanlığı yaptığım için de son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Çamyar, belediyenin facebook, twitter ve instagram hesaplarını kullanarak hizmetler konusunda her an vatandaşları sosyal medya üzerinden de bilgilendirdiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.