Ordu

Korkunç olay! Camide öz kardeşini öldürdü

09:41 14 Temmuz 2019 18 Yorum Var
Korkunç olay! Camide öz kardeşini öldürdü

Ordu’nun Fatsa ilçesinde daha önceden aralarında arazi yüzünden tartışma olduğu öğrenilen abi ve kardeş arasındaki hesaplaşma kanlı bitti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kulak Mahallesi'nde daha önceden aralarında arazi yüzünden anlaşmazlık olduğu öğrenilen kardeş Hasan Dinç ile abisi Ali Dinç akşam namazı esnasında camide karşılaştı. Namaz bitimi sonrası Ali Dinç silahını çıkartarak kardeşi Hasan Dinç’i vurdu. Ağır yaralı olarak Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Dinç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kardeşi Hasan Dinç’i vuran kardeşi Ali Dinç ise Fatsa İlçe Jandarma ekipleri tarafından fındık bahçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ordunun dereleri aksa yukarı aksa...
    Cevapla
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    İndi arsayı kapmış mı oldu
    Cevapla
  • Ali Berat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu şimdi dünya sanamı kaldı. Hem dünya gitti. Hem ahiret. Hem Allahın evinde Hem kardeşini hemde 82 yaşında yazık yazık yazık. Allah Adaleti ile muamele eylesin. Ne demiş şair. Kader de ne ise olur etme merak, uyma kendi nefsine Hakkın emrine bırak, Altından ağacın olsa zümrütten yaprak, Akıbet gözünü doyurur bir avuç toprak.
    Cevapla
  • Aydın Karadeniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Habil Kabil olayı daha
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dünyadaki arazini cinayetle bile kurtaramadın ama cehennemde yerini sağlama aldın. allaha şirk koşmaktan sonraki en büyük günahı işledin. tabiki rabbimizin işine karışamayız ve onun adına konuşamayız. rabbim sana inşallah rahmeti ile değil adaleti ile muamele eder ey cani...
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    "Kul hakkıyla gelmeyin" duymadınız mı hiç ? onun adaletine de rahmetine de ne şüphe en iyisini o bilir.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.