Ordu

Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler!

09:46 05 Aralık 2019 3 Yorum Var
Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler!

Dün Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı Arduç, Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” ifadelerini kullandı.

Katil zanlısının ifadesinde kullandıkları sözler de kan dondurdu. Katil zanlısı Arduç ifadesinde Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” ifadelerini kullandı.

İşte TRT muhabirinin canlı yayında anlatırken zorlandığı o ifade:

Dün gece boyunca sorgusu sürdü. Hapisten çıktığı zaman kafasında birilerini öldürmek olduğunu söylüyor. Gözüne birilerini kestirmiş, ‘bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım’ diyor katil zanlısı. Önce kapüşonlu mont alıyor, silah alamıyor, bıçak alabiliyor. “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren’i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat buldurduğumda öldürdüm” diyor. Bir inşaat bulduğunu ve burada sabahladığını, sabah da meyve aradığını, yeni avlar aradığını ama bulamadığını söylüyor.”

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Evinin kapsında bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in olaydan bir kaç dakika önce bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • ivyanli 4 yıl önce Şikayet Et
    en acı olan canlar şimdi bu yaratığa bu işin hesabı nasıl sorulacak yakınlarının kalp yangını nasıl söndürülecek ALLAH sabır versin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle psikopatları canileri ırzcıları idam etmedikçe düzelmez. Girerim içeri yatar çıkarım mantığı böyle adamları doğuruyor malesef.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • BAHRİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısas şart
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.