İmamlara 'sakal' işkencesi!

Suriye'deki iç savaştan kaçmak isteyen 2 tane imama kimliği belirlenemeyen bir grup protestocu kişiler tarafından bir araca bindirilerek işkence edildi.

GİRİŞ 11.03.2013 19:01 GÜNCELLEME 11.03.2013 20:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriye'deki iç savaştan kaçmak isteyen 2 tane imama kimliği belirlenemeyen bir grup protestocu kişiler tarafından bir araca bindirilerek işkence edildi. İmamları döven ve sakallarını yolan protestoculara karşı çaresiz kalan imamlar "Ne yapıyorsunuz? Biz bir şey yapmadık. Sizlerin kardeşleriyiz" diyerek kendilerini savunmaya çalıştı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • mehmetunal 11 yıl önce Şikayet Et
    Bunları Yapanlar Müslümanmı?? . bu görüntüler gösteriyorki ordaki direniş sonuna kadar haklı bir direniş.bir müslüman karşısındaki düşmanı dahi olsa ALLAH (cc) için uzatılmış sakala elli uzanamaz,uzanabilmesi için onun kafir olması lazım..Birde CHP bunları destekliyor yazıklar olsun sana bir günde dogru ata haklı insana oyna....
    Cevapla
  • ertan tan 11 yıl önce Şikayet Et
    "Tane" İmamlar için kullanılan yeni sayım birimi midir?. Suriyede hangi zulüm yapılıyorsa, hangi kan akıtılıyorsa, hangi çocuk yetim kalıyorsa, hepisinde biz Türkiye olarak suç ortağıyız. Din alimlerine yapılan saygısızlık diğer zulümler yanında göze gelmese gerek ama gerçekten çok acınacak bir hale geldik. Peygamber efendimizi temsil eden bir insana böylesine hakaret yapılması çok acınacak bir hale geldiğimizin en bariz göstergesi. Allah devlet adamlarımızı gaflet uykusundan uyandırsın. Allah sonumuzu hayretsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması