İsrail'de Obama'yı yarı yolda bırakan hata

Kudüs'ü ziyaret eden ABD Başkanı Barack Obama için tahsis edilen limuzin, deposuna benzin yerine motorin konulunca arıza yaptı.

İsrail'de Obama'yı yarı yolda bırakan hata
İsrail'de Obama'yı yarı yolda bırakan hata
GİRİŞ 20.03.2013 23:05 GÜNCELLEME 21.03.2013 07:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, başkanlık makam aracı olarak tahsis edilen zırhlı limuzin, Obama'nın ziyaretinden birkaç saat önce Kudüs-Yafa yolunda arızalandı.

Limuzindeki arızanın, Amerikalı şoförün aracın deposuna benzin yerine motorin doldurması nedeniyle meydana geldiği öğrenildi.

Araçta arızanın giderilememesi üzerine, Ürdün'deki ABD depolarından başka bir makam aracının getirildiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    Hata mı!. israil başkan obamayı istediği kadar yönlendiremiyor. abede siyonist neoconlar obamanın seçilmemesi, israile övgüler düzen romneyin seçilmesi için çok uğraştı. medya onu yıpratmak için türlü iftiralar atıyor. şu anda da filistin bölgesinde kendi kurguladığı gezintiyi düzenlemek, filistinin perişanlığını saklamak derdindedir....
    Cevapla
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    İşte bazılarının ödünü patlatan,HERŞEYE KAADİR (HAŞA) ,muhteşem ikili.. Akibetiniz BU OLACAK ! YOLDA KALACAKSINIZ !! Ne güzel işaret vermiş RABBİM (c.c),ANLAYANA.Fani kişi ve sistemlere ANCAK cenab-ı ALLAH'a (c.c) ait olabilecek,herşeyi görme,herşeyi duyma,herşeye gücü yetme gibi İLAHİ SIFATLARI yükleyenlere ince bir MESAJ olmuş adeta." İşte o şeytan, ancak kendi dostlarını korkutur. Şu halde, eğer iman etmiş kimseler iseniz onlardan KORKMAYIN, BENDEN KORKUN ! " [ ÂLİ İMRÂN - 175 ]
    Cevapla
  • Murat Bingol 11 yıl önce Şikayet Et
    bilincli yapilmis gibi... sanki obamaya mesaj gonderilmis gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!