İsrail'den flaş açıklama: Suriye'yi vurduk!

İsrail ordusunun, Suriye sınırındaki Golan bölgesinde devriye gezen İsrail askeri araçlarına son 24 saatte iki kez ateş açılması üzerine, Suriye topraklarındaki bir askeri mevziyi hedef aldığı bildirildi.

İsrail'den flaş açıklama: Suriye'yi vurduk!
İsrail'den flaş açıklama: Suriye'yi vurduk!
GİRİŞ 24.03.2013 12:40 GÜNCELLEME 24.03.2013 12:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İsrail askeri araçlarına ateş açılması üzerine Suriye ordusuna ait askeri mevzinin topçu ateşiyle vurulduğu belirtildi.

İsrail'in, Golan'daki gerilimin daha da artabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak, bölgeye takviye birlikler gönderdiği kaydedildi.

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, sınırdaki gerilimden Suriye rejimini sorumlu tutarak, İsrail'in Suriye'den kaynaklanacak sınır ihlallerine derhal karşılık vereceği uyarısında bulundu.

İsrailli askeri yetkililer, basına yaptıkları açıklamada, Suriye sınırından açılan ateşin "askerleri öldürmeyi hedeflediğinin anlaşılması" üzerine bu mevzinin vurulduğunu belirtti.

Suriye ordusundan henüz açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 9
  • atilla tarım 11 yıl önce Şikayet Et
    ACABA. israil suriyeden de özür dileyecekmi :)
    Cevapla
  • sadbinebivakkas 11 yıl önce Şikayet Et
    E>vet hedef muhalifler dir. Zaten kürsel cihatçılar kuduste iki rekat namaz kılacaklarına dahil ağır yeminler içiyordu bir video da. israil vuracak .türkiye den özür dilemsinin nedeni ise istikbarat bilgilerin paydaş edilmesi ile ilgili dir. ve bir çok konuda ortak harket edecekler dir. "Terösitlere" karşı Allah onarın atışarını isbetli kılsın
    Cevapla
  • Skywolf 11 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen vurulan . hedef muhaliflerdir...Golanda Suriye devletinn askeri varlığı oldukça azaldı, tüm güney ordusu Şamı korumak için şehirde mevzilendi...İsrail Esedin düşmesinden ciddi derecede endişe ediyor.Suriyeyi vurduk derken sazan Müslümanları avlamaya çalışıyor.Zaten Suriye devletinin sessizliği, kendilerine ait vurulan bir yeri servis edememesi gibi sebepler de iddiamızı doğruluyor..İsrailin Suriyedeki herhangibir etkinliği muhaliflerin zararına olacaktır.
    Cevapla
  • YoZGATLIM 11 yıl önce Şikayet Et
    HiC GüLeSiM YokTu. AKP'liler ne söylüyecegimizi pesin söyleyip ezikliklerini kabullenmisler elbeteki özürün arkasinda israilin cikarlari var netanyahu kendisi söyledi Suriyedeki karisiklik nedeniyle Türkiyeden özürdüledik yoksa....
    Cevapla
  • ZÜLFİKAR 11 yıl önce Şikayet Et
    ey inananlar. Ey Müslüman kardeşlerim neden fıtratımıza aykırı işler yapıyoruz ve hakikatleri kendi kafamıza göre yorumluyoruz AMERİKA'NIN VE İSRAİL'İN(ikiside tescilli müslüman katilleridir!!!)planlarına ortak olmak bizi mahşer günü için hiç korkutmuyor mu kaygılandırmıyor mu????niye düşünmüyoruz niye???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti