İran: Müdahale olursa Suriye kendini savunacak güçte

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Amir Abdullah, dış müdahale olması durumunda Suriye'nin kendisini savunacak güçte olduğunu söyledi.

İran: Müdahale olursa Suriye kendini savunacak güçte
İran: Müdahale olursa Suriye kendini savunacak güçte
GİRİŞ 11.06.2013 16:10 GÜNCELLEME 11.06.2013 16:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Moskova'da düzenlediği basın toplantısında konuşan İran Dışişleri Bakan Yardımcısı, “Suriye'ye yönelik askeri bir saldırı için şartların olmadığını belirtmek isterdim. Eğer böyle bir saldırı olursa Suriye ordusu saldırıyı püskürtecek güce sahip. Suriye kendi toprak bütünlüğünü savunacak güçte.” dedi.

Suriye'ye insani yardım gönderdiklerini kaydeden İranlı diplomat, “İran Suriye'ye yaklaşık 1,5 milyar dolarlık gıda ve ilaç gönderdi. Fakat, İran kendi asker ve silahlarını Suriye'ye göndermedi.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • ertan tan 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle İran bütün asaletsiz çığlıkları tahir olmayan çıktıkları yere gömecektir. Her ne kadar haklılığı çoğunlukta arayanlar istemese de Yüce Allah, hak dinini yeryüzüne hakim kılacaktır ve bunu gerçek Müslümanların eliyle yapacaktır.
    Cevapla
  • asil çığlık 10 yıl önce Şikayet Et
    sapık şia iran. merak etme senin uşağın olan cani eset devrilsin sıra sanada gelecek senin gibi çiban başı hain bir devlet ayakda kalmamalı
    Cevapla
  • fatme tahir 10 yıl önce Şikayet Et
    bulgaristanli turk - basindan beri yaziyorum. bu Iran ciban basi diye hernerden de baksan Iran'in iskal edilmesi parcalanmasi Turkiyenin ve bolgedeli turklerin YARARINA OLUR ama Iran'a bir saldiri olursa Turkiye de beraber olmali ki sonradan toprak talebi olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi