Suriyeli bebek öyle bir 'Allah' dedi ki

Yaşı henüz belirlenemeyen bu Suriyeli bebeğin üst üste ‘Allah' derken yüzünde oluşan ifade internette büyük etki oluşturdu.

Suriyeli bebek öyle bir 'Allah' dedi ki
Suriyeli bebek öyle bir 'Allah' dedi ki
GİRİŞ 17.06.2013 12:11 GÜNCELLEME 17.06.2013 16:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Abdurrahman KOÇ'un haberi

Esed rejiminin öldürmediği bebeklerden biri olan bu küçük Der'alı erkek çocuğun ‘Allah, Allah' sözleri internette paylaşıldı.

Belki de ölen annesine ya da babasına, kardeşine veya arkadaşlarına ağlıyor bu çocuk. Henüz hafızası yeni olan bu bebek, ‘Allah' kelimesinden başka bir söze ihtiyaç duymuyor. Art arda 28 defa ‘Allah' diyor. Masum bebek, Suriye için Allah'tan yardım diliyor.

abdurrahman.koc@haber7.com

twitter.com/fiddati

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • ibrahim yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bize yardım et diyor haliyle. inşallah size yardım edeceğiz.sesinize duyarsız kalmamız imkansız.. Allahın izniyle hak galip gelicek.
    Cevapla
  • Yorumcuyumben 10 yıl önce Şikayet Et
    ben neye anlam veremiyorum. neye anlam veremiyorum yanı başındaki o kadar mucizeleri göremeyen hatta kendisinin nasıl bir mahluk ne derece üstün yaratıldığını göremeyen baktığı her şeyde Allahın o muazzam kudretini göremeyen insanların "Anaaaa çocuk allah dedi bakın bakın neler oluyor" demesi kusura bakmayın çok çok komik.O çocuk diliyle Allah demesede haliyle ve duruşuyla zaten Allahın yaratmasından eserlerinden isimlerinden bir çoğunu ve hepsini temsil ediyor... Ha demiş ha dememiş.Dese ne değişir demese ne değişir.Kaç tane insan "aaa ne kadar muazzam yaratılmış ne kadar çok özelliği var " diyor :).Asıl hayret edilecek bir şey varsa oda bu çocuğun bu derece mükemmel yaratılmasını görüp Allahu Ekber demektir.
    Cevapla
  • Sultan Sonuncu Ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür şeylerle ispat olmaz, bunlara güven de olmaz!. İyi ya da kötü niyetli kişilerin yaydığı bir sürü görüntü var internette. Neymiş ibretlikmiş, vs. İman kalp ile olur. Öyle ki Ebu Cehil, Peygamberimizin peygamberliğinden emin olduğu halde sırf inadından iman etmemiştir. Yarın öbür gün biri de çıkar ağlayan bebeği Hristiyanlığa delil gösterir, üstüne de bir ses montajlar. Eğer görüntülerle videolarla iman ediyorsan al buna da iman et der, ondan sonra ayıkla pirincin taşını.
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Tırpan. ALLAH ın yolundan doğrudan şaşmasın kullar, Video daki bebek çok net şekilde ALLAH diyor. türkçedeki anne kelimesi kulağına geldi herhalde ama bu yavru arapların yavrusudur. Türkçe Anne kelimesini bilemez elbette. ÖSO ise bu yavrunun hayatı ve ailesinin namusu için savaşan müslüman savaşçılardır. ÖSO DEDİĞİN bu yavrunun babasıdır ağabeyidir vs... Ya esad kim, Hz. ALİ ye ilah diye tapan nusayrilerin sefil evladı. Ki beşar esad suriye sokaklarında kendisine İlah dedirtmek için suriye halkını katlediyor. Sen yolunu seçmişsin ALLAH seni müşrik nusayrilerle haşreylesin. Bu kadar yalan iftira bir yahudilerde var bir iranın yolundan nusayriliğin yolunda gidenlerde var.
    Cevapla
  • hasan sadi oren 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHU EKBER. bebekler ilk once baba der anne demesi sonra gelir....onun icin kurani kerimde erkek kadindan once gelir....kadin erkegin ruhundan yaratilmistir..onun icindir ki bebekler ilk once baba der.....isterseniniz yakininizda bebek varsa deneyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!