Şehadet getiremedi, kalemle yazdı

Mısır'da Rabiatul Adeviyye meydanında meydana gelen katliamda ağır yaralanan Mursi yandaşı bir kişi, kaldırıldığı hastanede şehadet getiremeyince Kelime-i Tevhid'i kalemle yazdı.

Şehadet getiremedi, kalemle yazdı
Şehadet getiremedi, kalemle yazdı
GİRİŞ 27.07.2013 10:00 GÜNCELLEME 27.07.2013 14:20
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Abdurrahman KOÇ'un haberi...

Dün gece Mısır'da büyük bir katliam yaşandı. Birkaç gün önce halkı cuma günü meydanlara çağıran Abdulfettah Sisi, Mursi yandaşlarıyla darbecileri sokaklarda karşı karşıya getirdi.

Polis, meydanlarda olay çıkarmadan gösteri yapan halkın üzerine ateş açınca Mursi yandaşları bir bir ölmeye başladı. Son olara 200 kişinin öldüğü, 4 bin 500 kişinin yaralandığı açıklandı.

Yaralılardan biri kaldırıldığı hastanede son nefeslerini vermeden önce etrafında bulunan doktorlar kendisine şehadet getirtmeye çalıştı. Ancak yaşanan olayın şokunu üzerinden atamayan yaralının ağzından tek bir kelime çıkmadı.

Konuşmakta güçlük çeken yaralının imdadına kalem yetişti. Doktorlar, yaralının eline bir kalem vererek bir ilaç kutusunun üzerine Kelime-i Tevhid'i yazmalarını sağladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. zalime karşı dik durdun şehadet şerbetini içtin mekanın cennet olsun kardeşim. ne mutlu rabbim ne cok seviyormuş şehit ödülü ile ödüllendirdi..
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim sen şehitsin ne mutlu sana !!. en buyuk makama şehitlik makamına ulaştın,ne mutlu sana güzel kardeşim,senin şehadetine sebep olanlar ,bu şeytana destek veren musluman ülkelerin halkları kalkın bu başınızdaki firavunları devirin,başta suudi olmak üzere , ALLAHU EKBER ,ZAFER ISLAMINDIR
    Cevapla
  • belkide 10 yıl önce Şikayet Et
    şehadet. biz sana şahit olduk olduk.elimizden kalbimizden buğuz etmekten başka bir şey gelmiyor.sen bize şahadet et.CENAB-I ALLAH son nefesimizde bizede kelime-i şahadetle ölmeyi nasip eder inş.
    Cevapla
  • Ahmet osmanca 10 yıl önce Şikayet Et
    NERDESİN İNSANLIK ONURU.. lailaheillallah muhmedünrasulullah................
    Cevapla
  • erkan yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    "VALLAHU AZIZUN ZUNTIKAM". Ve Allah Azizdir, intikam alandır. Ali İmran suresi 4. ayet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu