Bombardımanda 1 kadın ve üç çocuğu öldü

Suriye ordusunun, İdlib'in Kafr Haya köyüne yönelik düzenlediği bombardımanda bir kadın ve üç çocuğu hayatını kaybetti.

Bombardımanda 1 kadın ve üç çocuğu öldü
Bombardımanda 1 kadın ve üç çocuğu öldü
GİRİŞ 01.08.2013 12:09 GÜNCELLEME 01.08.2013 12:26

Humus'ta ise Esad güçleri, günlerdir kuşatma altında bulunan şehirde muhaliflere ait mevzileri tank ve topçu ateşi ile vurmaya devam ediyor. Alwaer bölgesindeki bombardımanda bazı sivillerin yaralandığı bildirildi. Kenti kuşatma altında tutan rejim güçlerinin, sokak çatışmalarına girmeden muhalifleri çekilmeye zorladığı ifade ediliyor.

Halep'te de Özgür Suriye Ordusu ile El Muhalleb kışlasında mevzilenen Esad güçleri arasındaki çatışmaların sürdüğü, muhaliflerin bazı zırlı araçları imha ettiği belirtildi.

Ayrıca Rakka, Deyr ez Zur, Der'a ve Şam'ın kenar mahallelerinde çatışmalar yaşanıyor. Suriye askerlerinin Rakka'da Ain Zakar köyünden, El Bakkar köyüne çekilmek zorunda kaldıkları, bölgeden şiddetli patlama sesleri geldiği bildirildi.

Öte yandan rejim güçleri Şam'ın El Kale bölgesi ve Queen Palace Yolu'nda bazı yerlere baskınlar düzenlediği ifade edildi. Koua El Caras bölgesine hava saldırısı düzenlenen Suriye ordusunun, Şam Havalimanı yakınlarındaki kasabaları topçu ateşine tuttuğu öğrenildi.

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı