Beşar Esed uzun zaman sonra sessizliğini bozdu!

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed pazar günü geç saatlerden televizyondan yayınlanan konuşmasında ülkesindeki sorunun yalnızca demir yumrukla çözülebileceğini ifade etti.

Beşar Esed uzun zaman sonra sessizliğini bozdu!
Beşar Esed uzun zaman sonra sessizliğini bozdu!
GİRİŞ 05.08.2013 09:58 GÜNCELLEME 05.08.2013 10:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

'Terörle mücadele politika yoluyla yapılmaz. Demir yumruktan başka yöntemlerin içi boştur' açıklamasında bulunan Esad, muhalifleri terörün dozunu artırmakla suçladı.

İç savaşın başından beri gelen bu süreçte çok nadir olarak televizyonda görülen Beşar Esad'ın bu konuşması Suriye ordusunun ilerleyişinin ardından bir güç gösterisi olarak yorumlandı.

YORUMLAR 9
  • yasemin yasemin 10 yıl önce Şikayet Et
    ezberciler. ezbere klavye şovalyeciliği yapmayın. esadı diktatör göstermek isteyenlerin ekmeğine yağ da sürmeyin. dünya emperyalizmin katliamlarıyla kavrulurken esad dimdik ayakta durdu halkıyla beraber halkı onu sevmeseydi istemeseydi daha olayların 2. günü devrilirdi koltuğundan. mursi bize iyi bir örnektir n'oldu 2. günde devrildi demek ki yanlış giden birşeyler vardı çünkü halk emperyalizmin farkındaydı ve onu istemediler. bir halk bir lideri istemiyorsa o lider eğer biraz gururluysa sessizce istifasını vermelidlir. nedir bu koltuk sevdası. hem kandil günü ne biliyorsun kimin nasıl dua ettiğini ben emperyalizm ölsün diye dua ettim anladın mı. çünkü onlar islamiyeti yok etmek istiyorlar ve sen de dolaylı olarak onlara destek veriyorsun. Rabbimiz en doğrusunu bilir. emperyalizmi iyi araştırın ona göre yazın bilmediğiniz konuda da ahkam kesmeyin.
    Cevapla
  • Sinan Bol 10 yıl önce Şikayet Et
    Demir Yumruk He. Atasının Pardon Babasının İzindeymiş... Kurnaz Diktatör Suriye'nin tüm sahil kesimini aldı. Banyas katliamını yapması bunun içindi. Bunu yaparak ülkesinin sahil sınırlarını çizmiş oldu. Şuan sahil kesimini garantiledi sayılır. Orta kesimi ise ÖSO'ya bırakmak zorunda kalacak. Kuzey Kesimi ise Kürtlerin elinde kalacak. Esad'ın kalıcı bir ülkesi olduğu Rusya sayesinde kuşkusuz. Yalnız akıttığı kanda boğulacağı da kuşkusuzdur.
    Cevapla
  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    KANSERLİ HASTA. Kanserli hastada iyileşme belirtileri görülür ardından da ölür. Tüm hastalara şifalar diliyorum!
    Cevapla
  • hakkı demirkol 10 yıl önce Şikayet Et
    BABAN DİKTATÖRDÜ SEN CELLAT ÇIKTIN BABASI DİKTATÖR OLANIN OĞLU MERHAMETLİ OLMAZKİ. babanın eski adamları sana verdi gazı verdi gazı suriye bu hale geldi.kadir gecesi 2 milyara yakın insan suriye halkına dua etti sen demir yumruğu o gece yedin şeytanlarda demir yumruğu o gece yedi
    Cevapla
  • Ahmed Said 10 yıl önce Şikayet Et
    Suriye ye demokrasi gelsin ama radikal örgütlerle değil tabi. Muhalif ad altında Nusra nın yaptığı vahşetlere de göz yummamak gerek.Suriye de akan kanda herkesin sorumluluğu var.Kimse masum değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var