Mısır İçişleri: Sadece gazla müdahale ettik

Mısır İçişleri Bakanlığı, güvenlik güçlerinin hiçbir şekilde göstericilere ateş açmadığını belirterek, polislerin sadece göz yaşartıcı bomba kullandığını söyledi.

Mısır İçişleri: Sadece gazla müdahale ettik
Mısır İçişleri: Sadece gazla müdahale ettik
GİRİŞ 14.08.2013 10:24 GÜNCELLEME 14.08.2013 10:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, Mısır'da 450 kişinin öldüğünün iddia edildiği Nahda ve Adeviyye saldırılarının El-Cezire ve diğer İhvan yanlısı gazeteler tarafından uydurulan bir yalan olarak nitelendirdi.

Açıklamada ''Göstericilerin saldırıları sonucu 2 polisimiz öldü 5'i yaralandı. Buna rağmen güvenlik güçlerimiz göstericileri dağıtmak için göz yaşartıcı gazdan başka birşey kullanmamıştır'' dendi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    yalanı sermaye eden zavallılar ...... mazlumun hakkını nereye koyacaksınız.. sizden hesap sorulmayacağınımı hatırlatıyorsun...pazarlık yok.....
    Cevapla
  • Üzeyir ARI 10 yıl önce Şikayet Et
    DERHAL, BU DARBECİLERİN GAZINI ALACAK BİR MAHKEME KURULMALI.... bunu BİRLEŞMİŞ MİLLETLER yapamıyorsa, tüm dünya insanlığı bir araya gelmeli ve yeni bir YAPI oluşturmalı. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER gerçekten sadece ÖLÜLERİ sayıyor. kuruluş amacının dışına çıktı...
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    İHVAN YANLISI BASIN(!) NE DEMEKSE. Müslümanlara ait ne kadar televizyon varsa o saat karartıldı,ne kadar gazete varsa kapatıldı gazeteciler kodeste.İhvan yanlısı basın diye bir şey yok ki.Kukla bakan El cezireyi de ihvan yanlısı yapmış ya yuh artık.CNN ve BBC yi de ihvan yanlısı yaparlarsa şaşmayın.Kahpe entrikacılara lanet olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...