Mısır'daki katliamı sarılarak ve öpüşerek kutladılar!

Mısır'da güvenlik güçleri, başkent Kahire'de bulunan Rabiat'ül Adeviye Camii'nin önünde ve Nahda Meydanı'nda toplanan darbe karşıtlarına müdahale etti.

Mısır'daki katliamı sarılarak ve öpüşerek kutladılar!
Mısır'daki katliamı sarılarak ve öpüşerek kutladılar!
GİRİŞ 14.08.2013 10:21 GÜNCELLEME 14.08.2013 10:42
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Mısır caddelerinden zırhlı araçlar ve iş makineleri ile göstericilere müdahale etmeye başlayan güvenlik güçlerinin rastgele ateş açtığı bildirildi.

Müslüman Kardeşler, güvenlik güçlerinin sert müdahalesi sonucu yüzlerce kişinin öldüğünü iddia etti. Mısır televizyonun geçtiği görüntülerde, müdahalenin ardından güvenlik güçlerinin birbirlerini kutladığı görüldü. Birbirini öperek kutlayan "darbesever" güvenlik güçlerinin yüzlerinde masum vatandaşları öldürmenin mutluğu görülüyor. 

KATLİAMI BİRBİRİNİ ÖPEREK KUTLAYAN DARBECİ GÜVENLİK GÜÇLERİ: 

YORUMLAR 17
  • güney kuzey 10 yıl önce Şikayet Et
    mısırda demokrasi ve sandık diyenler.... Neden sudiiarabistanda katarda bahreyn de demokrasinin adı yok ...Orada insanlar katledilirken neden sesiniz çıkmıyor da mısır da katliam yapılıyor bu bir vahşet fakat abd ve uşakları neden diğer dikta rejimi ülkelerde ölenlerede aynı tepkiyi vermezler....
    Cevapla
  • cengizhan 10 yıl önce Şikayet Et
    kıptı. surıyede ordunun çoğu nusayrılerden oluşuyor .mısırdada kıptılerden mısırda 10 mılyon kıptı hırıstıyan var asker onların emrınde zengınlerde kıptı.90 milyon nufustan 80 mılyonu musluman ve hala uyuyorlar bence tamamı sokağa çıkmalı yoksa muslumanlar bu ulkenın yonetımını hırıstıyanlara verırlerse vay hallerıne
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 10 yıl önce Şikayet Et
    bunların müslüman oldugunu sanmıyorum. çogu hrıstiyan asker olabilir
    Cevapla
  • halid elvani 10 yıl önce Şikayet Et
    RAHMAN VE RAHİM CABBAR VE KAHHAR OLAN ALLAHIM. ne zaman senin büyük yardımın ey rabbim ümmet perişan ümmet kan ağlıyor. bu insanların senden başka kimseleri yok ne olur yarab hayırlı bir çıkış yolu aç. şüphesiz sen bizim ellerimizle onları kahretmek istersin ama elimizden bir şey gelmiyor. yaaa saaaabbbıııırrr.
    Cevapla
  • ismet 10 yıl önce Şikayet Et
    hee kafirliğin gereğini yapmışlar. bekleyin bakalım kafir mısır ordusu sonunuzu dünya görücek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var