İşte Mısır'daki katliamın dehşet görüntüleri

Mısır'da bu sabah gerçekleştirilen operasyonda nasıl bir katliama imza atıldığı internete düşen bir video ortaya koyuyor. İşte o görüntüler...

İşte Mısır'daki katliamın dehşet görüntüleri
İşte Mısır'daki katliamın dehşet görüntüleri
GİRİŞ 14.08.2013 14:54 GÜNCELLEME 15.08.2013 10:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mısır'da ordunun kanlı müdahalesi sonucu yüzlerce sivil hayatını kaybetti. Cunta yönetimi iletişim kanallarını kestiği için ölenlerin sayısı hakkında net bir bilgi alınamazken video paylaşım sitelerine düşen videolar katliamın boyutunu gözler önüne seriyor.

Meydan Hastanesi'nde çekilen görüntülerde ölü ve yaralı onlarca kişinin çeşitli yerlerinden nasıl hunharca vurulduğu görülüyor. Ayrıca hastanede sağlık ekipmanları ve doktorun yetersizliği de yaşanan acının boyutunu da daha iyi ortaya koyuyor. İşte o kanlı görüntüleri siyah beyaz olarak yayınlıyoruz:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • suleyman d 10 yıl önce Şikayet Et
    İKİ TARAFIN DA DİĞERİNE "TEKBİR" LERLE SALDIRDIĞI BU MUKATELE İKTİDAR(MENFAAT) UĞRUNA İSE NE ACI!. Ta Sıffın'den bu yana: "La ilahe illallah-Muhammedün rasulullah" diyen tarafların bir şekilde tutuştuğu/tutuşturulduğu onlarca,yüzlerce kanlı çatışmaya Allah'a sükürler olsun ki bizim elimiz bulaşmamış! Şimdi benzerlerinin türediği karmaşık ilişkiler,karanlık bağlantılar yumağı bu MUKATELELERE DE KÖRÜ KÖRÜNE TARAF TUTARAK DİLİMİZİ BULAŞTIRMAK YERİNE Çatışmaları durduracak,kan dökülmesini engelleyecek LUMLU-YAPICI BİR KATKIMIZ OLACAKSA YAZALIM,SÖYLEYELİM! Aman ha; Boş konuşmalardan, vaya kazananının amerika-itrail-ingiltere vb. islamın azılı düşmanlarının olduğu çatışmaları körükleyecek goygoyculuktan uzak duralım lütfen! "Arap baharı" denilen iç çatışmalar ve fetret döneminin fitilini kimlerin ateşlediğini unutmadan, mevzunun;insanların hayatını ilgilendiren bir konu olduğunu daima göz önünde bulundurarak hareket edelim!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!