İşte Mısır'ın şehidi Esma'nın vurulma anı

Mısır'da ordunun darbe karşıtı göstericilere ateş açması sonucu hayatını kaybeden Muhammed El Biltaci'nin 17 yaşındaki kızı Esma'nın vurulduğu anın görüntüleri ortaya çıktı.

İşte Mısır'ın şehidi Esma'nın vurulma anı
İşte Mısır'ın şehidi Esma'nın vurulma anı
GİRİŞ 19.08.2013 00:53 GÜNCELLEME 19.08.2013 12:51
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Mısır'da ordunun darbe karşıtı göstericilere ateş açması sonucu hayatını kaybedenler arasında bulunan İhvan (Müslüman Kardeşler) liderlerinden Muhammed El Biltaci'nin 17 yaşındaki kızı Esma'nın vurulma anı amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Esma'nın vurulmasına yardımcı olan sarı torbalı kişinin Mısırlı bir istihbaratçı olduğu öne sürülüyor. İşte o acı görüntü: 

ESMA MUHAMMED EL-BİLTECİ KİMDİR?

Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) liderlerinden Muhammed el-Bilteci'nın kızı Esma Muhammed el-Bilteci, Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki devrim mücadelesinin sembol isimlerindendi.

Annesinin yanından hiç ayrılmayan ve meydanlardaki yaralıların yardımına koşan Esma, geçen çarşamba günü demokrasi yanlılarına yönelik düzenlenen katliamda keskin nişancı tarafından öldürülmüştü.

Mısır güvenlik güçleri, 14 Ağustos'ta demokrasi yanlılarının gösteri düzenlediği Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarına silahlı müdahalede bulunmuş, müdahale sonrası yaşanan katliamda 3 bin 533 kişi ölmüş, 11 bin 520 kişi yaralanmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • Busra 8 yıl önce Şikayet Et
    Abla. Keşke. Senin. Yerinde. Ben. Olsaydım. Allah. Mekanını. Cennet. Etsin.
    Cevapla
  • fatima zehra deder 8 yıl önce Şikayet Et
    Esma ablam keske senin yerinde olabilseydim ne mutlu sana sehitsin allah mekanini cennet etsin
    Cevapla
  • Yeşil kubbe 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabia kardeşime şu mübarek ayda allahtan rahmet diliyorum Rabia kardeşim bir hiç uğruna değil savaştğıı davası uğruna canını verdi darbeciler bir şeyi unutuyorlarbiz müslümanlar uğrunda savaşacak bir davamiz varsa gözümüzü bile kırpmadan canımızı o uğurda veririz biz müslümanlar bir ölür bin dogariz
    Cevapla
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Babasının konuşmasını dinledim. Kızım Esma için taziye falan yapmayacağız, davamız için binlerce şehit verdik ve vermeye devam edeceğiz.
    Cevapla
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Sarı torbalı hain yalnız değil. Onu koruyan, kollayan, sonra da şehid Esma Baltacı'ya yardım eder görünen bir sürü münafık vardır. Dikkat edilirse o hainlerin giyimleri diğerlerinden farklı, etrafta gözcülük yapanların çok eğitimli dinamik ve hareketli olduğu gözleniyor. mazlum kızı ablukaya almışlar, diğer kız arkadaşlarınan bir şekilde ayırmışlar. Sarı torbalı vurmuş ise ki öyle görünüyor, İsrail suikast silahıyla vurmuş. Tek mermi ile katletmiş. Sonra eliyle başını anormal bir şekilde kaşıyor, belli ki katil...Yüzünü şapkası ile örtüyor.... Hemen kaçmıyor, öldürüldüğünden emin olmak istiyor. Son derece soğuk kanlı bir tazda hareket ediyor, belli İsrail'de çok iyi bir eğitim görmüş....Ne Mutlu sana şehit bacım Esma....Katile de lanet olsun, ateş parçaları yiyeceği, Cehennem de meskenin olsun ey katil....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler