Baradey'in nerde olduğu ortaya çıktı

Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi'nin devrilmesi sürecinde aktif rol alan Muhammed Baradey, perşembe günü istifa ettikten sonra dün sabah Mısır'ı terk etti.

Baradey'in nerde olduğu ortaya çıktı
Baradey'in nerde olduğu ortaya çıktı
GİRİŞ 19.08.2013 10:48 GÜNCELLEME 19.08.2013 12:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mısır havayollarına ait uçakla dün akşam saatlerinde Viyana'ya gelen Baradai, Schwechat Havaalanı'ndan polis çemberi altında ayrılarak kent merkezindeki evine gitti.

1997-2009 yıllarında Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) genel direktörü olarak görev yapan Baradai, görevi sırasında Viyana kent merkezinde satın aldığı evinde dinleneceği belirtildi.

Basınla görüşmek istemediği ifade edilen Baradai'nin Viyana'da ne kadar kalacağı bilinmiyor.

UAEA direktörlüğünden 2009 yılında emekliye ayrıldıktan sonra ülkesine dönen Baradai, Mısır'daki askeri darbe sırasında geçici cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görevlendirilmiş ancak gelişmeler üzerine kısa süre sonra istifa etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • kamil karabulut 10 yıl önce Şikayet Et
    bana öyle geliyor ki;. bana öyle geliyorki ortadoğuda ve islam dünyasındaki düğümün çözülmesi, müslümanların zulümden kurtulmaları, yahudi oyununun anlaşılması ve yahudi uşaklarından temizlenilmesi ile eşzamanlı olacaktır.....
    Cevapla
  • serhat kara 10 yıl önce Şikayet Et
    NASIL UYUYACAK. baradey kaç bakalım. nereye kadar kaçacaksın. şehit olan insanların ruhları seni takip edecek. gece rüyalarına girecek. her kepı çıtırdamasında her tarafını ölüm korkusu saracak. dende biliyorsunki bu ölüm tehdidi ihvandan gelmeyecek. yahudiler sırf mısırı biraz daha karıştırmak için bile olsa ihvan süsü vererek senide harcayacaklarını biliyorsun. bu dünyada o korku. öteki dünyada cehennem azabı. söyle bakalım darbeye destek sana ne kazandırdı. ne götürdü. yahudiler senin dostun mu. ahmak herif. onlar istraile göçü sağlamak için almanyada kendi insanlarını yaktı. neyrobide istanbulda bombalar patlatıp kendi insanlarına tehdit oluşturdu. sen zannediyormusunki senin dostun olabilsinler. er geç seninde ipini çekecekler.
    Cevapla
  • nurettin gül 10 yıl önce Şikayet Et
    İslamın Zeki Bir Mahdumu... Hey Mel un adam.Hem zulüm yap hem taşeronluk yap hemde her kese hayat hakkı tanıyorum diye beyanatta bulun.İslamın zeki bir mahdumu olan Mısır halkının er yada geç bir hesabı senden sorulacak.Firavun ve Nemrut meşrepli olan bu zihniyeti Allahın kahhar ismi celiline havale etmekle beraber masum ve mazlum Mısır halkına sabrı cemil diliyorum.İstikametli ve Hikmetli duruşu ile İslamın Zeki bir mahdumu olduğunu gösterecekler inşallah.Asayişin temini noktasında maddi kılıçtan ziyade manevi bir cihat ile bu zalim müstebitlerden intikamlarını alacaklar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı