İşte Esed'in vurduğu çocuğun hali

Suriye'de Esed yönetiminin gerçekleştirdiği kimyasal saldırıya maruz kalan çocuğun içler acısı hali kameralara böyle yansıdı...

GİRİŞ 21.08.2013 12:26 GÜNCELLEME 21.08.2013 13:10
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beşşar Esed yönetiminin Şam'ın Doğu Ğuta banliyösünde gerçekleştirdiği kimyasal silah saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 635'e ulaştığı bildirilirken ölenlerin arasında çok sayıda çocuğun olduğu da öğrenildi. 

İşte saldırıya maruz kalan henüz 1 ya da 2 yaşında olan Suriyeli bir çocuğun görüntüleri yürekleri dağlattı. İşte o anlar:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • umityldz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın batıyı. içimizde bile "Türkiye neden müdahil oluyor? ürün satamaz olduk" diyecek kadar canavarlaşmış gözünü mal bürümüş ahmaklar var.. Müslüman ölüyor, İnsan ölüyor. Masum yavrular ölüyor, satamadığı ürünü düşünüyor.. Allah a yemin olsun bu acıların dinmesi için canlarımızda, mallarımızda gerekir ise yavrularımızda bu davaya feda olsun.. Yeter ki dünyanın hiç bir yerinde Müslümanlar kuzu gibi doğranmasın böcek gibi zehirlenmesin. İnsanlık şerefine dokunuyor..İnsan olmayanın ise malına kesesine dokunuyor... Yazıklar olsun!!!!
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    bu görüntüye ne yazılır ki?. yazsam yayınlamaz editör.kalemin bittiği yer.birlik olup bu maksumlara bir şey yapamıyorsak hepimize yazıklar olsun İslam alemi.Yahudi hristiyanın soyu zaten bunu kaldırıyor.Bizlerde kaldırıyorsak farkımız nerede?
    Cevapla
  • harun turab 10 yıl önce Şikayet Et
    Yeter Artık!. Batın dünyası çocuklar katledilirken çıkarlarından bahsedecek kadar insafsız ve vicdansız. Bu yüzden diyorum ki: "Ey Müslümanlar! Yeter artık! Kendinize gelin. İslam coğrafyasında yaşanan bu zulüm ve katliamı artık görmeyecek misiniz? Allah aşkına yeter artık. Allah bütün İslam coğrafyasına Erdoğan gibi dobra ve hakkı her fırsatta kimseden çekinmeden söyleyen liderler nasip etsin.
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    DURUST OLALIM LUTFEN. turkıyenın komsusu olan surıye de katlıamlar yapılırken,akp de turkıyede ıktıdardeyken hıc mı utanmadılar bızımkıler. ucagımız dusurulurken esedı vurma fırsatımız vardı sımdı artık gec oldu. anlasılıyokı mhp den baska secenek yok ! !
    Cevapla
  • vehbisercan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu zulüm ancak İsrail eseri olabilir. Suriye de ve Mısır da yaşanan mezalim olsa olsa İsrail maşalarının eseri olabilir, yeryüzünde insanlıktan bu kadar çıkmış başka bir güç yok çünkü. Mısır da ve Suriye de müslümanları öldürenler İsrail maşalarıdır, bu zulümle savaşacak bir ordu kurulsa da katılsak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin