Hizbullah liderinden Türkiye açıklaması!

Hizbullah lideri Hassan Nasrallah, Lübnan televizyonuna verdiği röportajda Türkiye'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hizbullah liderinden Türkiye açıklaması!
Hizbullah liderinden Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 04.12.2013 12:54 GÜNCELLEME 04.12.2013 12:54
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Lübnan televizyonu OTV'ye konuşan Nasrallah, Türkiye'yle ilişkilerinin kesilmediğini belirterek, "Türk büyükelçi ile de görüşmelerimiz oldu. Türklerle ilişkilerimizde yeni bir şey yok" dedi.

"Artık Suriye'nin dışındalar. Irak'la büyük sorun yaşıyorlar. İran'la ilişkileri soğuk. Türkiye'nin Suriye projesi başarısız oldu" ifadesini kullanan Nasrallah, "Türkiye şu an Mısır'da ve bölgede nerede?" diye sordu.

KAYNAK: HURRİYET.COM.TR
YORUMLAR 60
  • Mehmet HARMAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Ertan Tan. Sn Ertan Tan, sizce yıllardır baas rejimiyle antidemokratik bir şekilde yönetilen Suriyede, halkın demokrasiyi istemesi yanlış mı? Suriye Esed ailesinin babasının malı mı? Sizce Mısır da seçilmiş bir cumhurbaşkanının firavun zihniyetli kişilerce indirilmesi ne kadar doğru? Sizce zalim olan esed mi, yoksa özgürlük isteyen Suriye halkı mı. Sizce zalim olan hür iradeyle seçilmiş mursi mi yoksa darbeci sisi mi?
    Cevapla
  • Bülent ACIKÖK 10 yıl önce Şikayet Et
    Allahın rahmeti sonsuz. bize soracak değil Fetih süresini okursan Allah razı oldu diyor ayet.tabi batini yorum yaparsanız o başka hani Ayetullahlar yapıyor ya masumlar ya
    Cevapla
  • Üsame-i kurdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Yahudilerin her gün İran ve Hizbullah ı savaşla tehdit ediyor diyorsun. 30 yıldır Amerika’ya ölüm diye haykırıyor. israile ise haritadan silinecek diyor Ancak Amerikanın ırak ve afganistan toplama kamplarında hiçbir İranlı ve Şii yoktur. Bunu nasıl izah edersin. Şiiler sahabeye küfür etmez diyorsun daha bundan 5 gün önce türkiyedeki şii caferi lideriniz hz halid bin velite yapmadığı küfür ve hakaret kalmadı bunu nasıl izah edeceksin
    Cevapla
  • ertan tan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Bülent ACIKÖK, sizin mantığınız bunu kabul ediyor mu?. Zalim katil ve mazlum maktul, her ikisi de cennette. Sizin okumuş olduğunuz yaklaşık 18 metre boyundaki kitaplarda bu mu yazıyor?
    Cevapla
  • Bülent ACIKÖK 10 yıl önce Şikayet Et
    hepsi Cennette inşalllah onlar sahabe. kardeşim bırakın sahabeyle uğraşmayı ,Müslümanla uğraşmayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak