Peygamberin doğduğu yer Kral uğruna yıkılacak

Suudi Arabistan'da yapılması planlanan yeni bir rezidans inşaatı için Peygamber Hz. Muhammed'in (SAV) doğduğu yer üzerine yapılan Mescid-i Haram'ın bazı bölümlerinin yıkılacağı açıklandı.

Peygamberin doğduğu yer Kral uğruna yıkılacak
Peygamberin doğduğu yer Kral uğruna yıkılacak
GİRİŞ 23.02.2014 09:30 GÜNCELLEME 23.02.2014 14:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Suudi Bin Ladin Grubu tarafından gerçekleştirilecek inşaat ile bölgeye bir rezidans ve Kraliyet Sarayı inşa edilmesi gündemde.

Hz. Muhammed'in doğduğu binanın yerinde bugün bir halk kitaplığı bulunuyor. Ancak yeni inşaat nedeniyle bu binanın bir kısmının yıkılacağı ortaya çıktı. Suudi Kraliyet ailesinin kutsal bölgede yapmayı planladığı değişiklikler ise dünyadaki Müslümanların tepkisine neden oldu.


YORUMLAR 23
  • ALPER AĞA 10 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. ahir zaman geldi yakında kutsal yerlerde bile fuhuş olacak zira tatil yerlerinde cami bahçelerinde görüyoruz
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH islah etsin!!!!!!!!. ...malum ahirzaman ....zaten edecekde ..ALLAH inşaALLAH bizede görmeyi nasip eder?...
    Cevapla
  • Muhammed Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    Neden Halife ya da Padişah değil Kral denildi !. Kral denmesi İngilizlerin kurnazlığıdır. İslam alemini sahiplenme ve koruma çağrıştırdığından halife veya padişah denilmedi. Buraya kadar ince düşünen düşmanlar var. ve malesef islam dünyası diye de bir dünyada yok. Tüm müslüman ülkelerin başında kuklalar var ve aralarında müthiş fitne ve düşmanlık tohumları ekildi...
    Cevapla
  • Özcan Bayır 10 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM DA KRAL YOKTUR.. Bu ne olduğu belirsiz kralı Rabbim ıslah etsin. Olmuyorsa kahhar ismi şerifince kahru perişan eylesin.
    Cevapla
  • Ergani 10 yıl önce Şikayet Et
    ergani. Bahsedilen ve kütüphane olarak kullanılan binanın Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem)'in doğduğu ev olmadığı ilim ehli yanında bilinen, ama halk arasında yanlış yayılan bir mevzudur. Dolayısıyla bu ahberle halkımız yanlış bilgilendirilmiş ve yönlendirilmiş olmaktadır. Küçük bir araştırmayla bu gerçeğe ulaşılabilirdi. Biraz dikkat. Bilmeden bir kavme haksızlık etmekten sakının.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma