Ateistler terörist muamelesi görecek

Suudi Arabistan'da yapılan yeni bir kanun değişikliğiyle ateistler artık terörist kabul edilecek ve 20 yıla kadar hapisle cezalandırılacak.

Ateistler terörist muamelesi görecek
Ateistler terörist muamelesi görecek
GİRİŞ 02.04.2014 15:06 GÜNCELLEME 02.04.2014 15:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

El Arabiya'nın haberine göre, Suudi Arabistan Kralı Abdullah tarafından kabul edilen karara göre ateistler, El Kaide ve Suudi Hizbullah'ı gibi terörist gruplarla aynı kategoride değerlendirilecek.

Bu çerçevede, “ateist düşünceyi savunanlar ve İslam dininin temellerini sorgulayanlar” terörle mücadele kanununa göre yargılanacak ve 20 yıl hapisle cezalandırılacak.

Kanun insan hakları kuruluşlarının tepkilerine yol açtı. İnsan hakları kuruluşları, şiddete dayalı aşırı uçlarla dini düşünceleri ifade özgürlüğü arasında hiçbir ayrım yapılmadığını kaydetti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • #Nurullah 10 yıl önce Şikayet Et
    Amaç İslam'ı Çağdışı Bir Din Gibi Göstermek. Ama Amaçlarına ulaşamıyacaklar.buradaki amaç islamiyeti hoşgörüsüz bir din gibi göstermek ve müslümanlarıda Faşist olarak empoze etmek.Asıl faşist olan bu diktatör krallar amerikan yalakaları !
    Cevapla
  • Hasan Pala 10 yıl önce Şikayet Et
    GEREK VAR MI?. Sizden daha iyi ateist mi olur.? Ümmetin düşmanları. Müslümanların zenginliklerini ABD, ingiltereye peşkeş çektiniz.
    Cevapla
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    Önce siz iman edin. Allah'a. Milletin imanı şurda kalsın. İsraille abd'yi dost tutanlar bunlar değil sanki. Kalkıp milletin kalbine bakacaklar herhalde. Bunun sonunda engizisyon da kurarsınız. İyice müslümanları ortaçağ avrupası zihniyetinde göstreeceksiniz, tek derdiniz bu. Boş insanın kafası şeytanın çalışma masasıdır derler. Bunlarda ataletten, iş diye bunu buluyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance