Orayı kumar merkezi yapacak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, 18 Mart tarihinde tek taraflı olarak Rusya'ya bağladığı Ukrayna'nın Kırım yarımadasında kumar oyunlarına izin verilen gazinolar bölgesi oluşturulması yasa teklifini Rusya Parlamentosu'na ilettiği açıklandı.

Orayı kumar merkezi yapacak
Orayı kumar merkezi yapacak
GİRİŞ 21.04.2014 17:03 GÜNCELLEME 21.04.2014 17:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rusya'nın İnterfaks haber ajansının aktardığına göre Putin'in bu sabah parlamentoya gönderdiği resmi yasa teklifi, Rusya topraklarında beşinci kumar oynanabilen bölgenin en kısa zamanda Kırım'da kurulması talimatını içeriyor.

Kırım'ın Rusya yanlısı başbakanı Sergey Aksenov, geçtiğimiz ay bu yönde açıklamalar yapmıştı. Kırım yönetimi yarımadada kumar oyunlarına izin verilmesiyle bölgenin kalkınması için ek gelir elde edilmesinin planlandığı söylemişti.

Ancak Ukrayna yönetimi, kendisinden koparılan Kırım'da açılacak gazinoların ancak Rusya ve geride kalan eski Sovyet cumhuriyetleri kumarbazlarının uğrak yeri olacağını söylüyor.

Uluslararası anlaşmalarda halen Ukrayna toprağı sayılan Kırım'a hiçbir uçak seferi yapılmadığı gibi hava sahasının kullanılması bile yasak. Benzer uygulama kara ve deniz ulaşımı için de geçerli.

YORUMLAR 1
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kötü olmuş. ama kırımın rusyaya bağlanması tatar türkleri için olumlu olabilir. tatar özerk bölgesinden buraya göç alıp eski nüfus yoğunluklarını elde edebilirler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!