Polisten kaçarken üzerindeki bombayı böyle patlattı!

Dün Bağdat'ta IŞİD üyelerinin bir üniversiteye yaptığı saldırıda, polisten kaçan saldırganın üzerindeki bombayı patlattığı görüldü.

GİRİŞ 21.04.2014 18:19 GÜNCELLEME 21.04.2014 18:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dün Irak'ın başkenti Bağdat'ta terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üyeleri, İmam Cafer El Sadık adlı üniversitede saldırı gerçekleştirdi.

4 GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE 1 SALDIRGAN HAYATINI KAYBETTİ

3 eylemcinin gerçekleştirdiği saldırıda eylemciler ile birlikte 4 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. 2 saldırgan çatışmada, son saldırgan ise üzerindeki bombayı patlatarak hayatını kaybetti.

SALDIRGAN ÜZERİNDEKİ BOMBAYI PATLATTI

Okulun güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde saldırganlarla çatışırken mermileri biten polislerin okula doğru koştuğu; son saldırganın ise üzerindeki bombayı patlattığı görülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Zeki Dincer 9 yıl önce Şikayet Et
    İslam dışı.... IŞİD’in üniversite öğrencileriyle alıp veremediği nedir? İslam sadece fiilen savaşmakta olan düşmana karşı savaşılmasına izin verir. “Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez” (Bakara 2:190). İntihar saldırıları İslam’a karşı olduğu gibi, sivillerin hedef alınmaları da İslam’a karşıdır. Ayrıca üniversite öğrencilerini hedef alarak Irak’ın geleceğini tehlikeye atıyorlar. Irak’ın geleceğini karanlığa bürümek için İslam maskesi altında koca bir ülkeyi abluka altına almışlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak