Esed güçleri toksit gazı kullandı

Suriye'den rejimin yine kimyasal saldırıya geçtiğine dair şok görüntüler geldi.

GİRİŞ 22.04.2014 15:21 GÜNCELLEME 02.05.2014 10:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Muhalif grupların sosyal medyaya yüklediği videolarda İdlib kırsalındaki Tamana al-Ghab köyüne toksik gazıyla saldırı düzenlendiği duyuruldu. Saldırı sonrası köyde 400 kişinin gazdan zehirlendiği açıklandı. Yayınlanan görüntülerde çok sayıda bebek ve çocuğun gaz nedeniyle nefessiz kaldığı, bebeklerin yüzlerinin suyla yıkandığı ve ölümle pençeleşen çocukların acı içinde ağladığı dikkatlerden kaçmadı. El Cezire televizyonu gazdan zehirlenen 400 kişinin bulunduğunu 1 bebeğin ise zehirli gaz nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.


 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • Recep PULAT 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah,tan geldik ve Allaha döneceğiz. . Cihadın kazası yoktur. Bunların tamamı bizden de sorulacak, daha şimdiden bizene araplardan demeye başladı insanlar, islam kardeşliğini unuttu herkez, yemek göndererek elbise göndererek para göndererek dinmez bu acı, aç ölme karnını doyur sonra öl demek gibi birşey bu yardımlar,bu gavurlar yahudi hristiyan hepsi birer pisliktir, diyor kuran, avrupadan ne hayır geldi şimdiye kadarda halen avrupadan birşeyler bekliyorsunuz. müslümanları katlediyorlar işte bize karşı savaşanlarla Allah yolunda savaşmadıkça düzelmez bu düzen. somut adımlar atılmalı, öleceksek hep beraber ölürüz, mümine kurtuluştur müjdedir ölüm, Allah yolunda ölmek ölmekte değildir. bosna, afganistan, ırak, libya, mısır,suriye sıra kimde dersiniz? Bizden öncekilerin başına gelecekler bizim başımıza gelmeyecekmi zannediyoruz? Nereye bu gidiş...
    Cevapla
  • Bahane 10 yıl önce Şikayet Et
    Yavrucak nasil da aci cekiyor. Ah esed ahhh, sen varsa sectin siyonizme usaklik etmeyi Muslumanlari katlediyor eziyet ediyorsun ama Rabbim buyuktur herkez ne yaparsa yapsin hesabini verecektir..Ama senin sonunun gelmesi yakindir InsaALLAH..
    Cevapla
  • ertan tan 10 yıl önce Şikayet Et
    Esedi savunmak gibi olmasın ama. Şu Muhalifleri bizimkiler eğitmiş ise onlardan her şey beklenir. Kendileri yapıp da "Esed yaptı" diyebilirler. Allah bütün zalimleri (Esed ve muhalifler dahil olmak üzere) hakettiklerine kavuştursun.
    Cevapla
  • SERHATTURAN 10 yıl önce Şikayet Et
    kahreyle YAA RAAAAB.... amin...
    Cevapla
  • saim kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    firavun acaba bu kadar zalim miydi. Her canlı ÖLÜMÜ tadacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı