IŞİD, bomba yüklü araçla saldırdı!

Suriye'nin Haseke iline bağlı Rasulayn kasabasında, IŞİD tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

IŞİD, bomba yüklü araçla saldırdı!
IŞİD, bomba yüklü araçla saldırdı!
GİRİŞ 11.06.2014 19:18 GÜNCELLEME 11.06.2014 19:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

PYD güçlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgede düzenlenen ve 30 kişinin öldüğü ileri sürülen saldırı, Ceylanpınar'da tedirginliğe yol açtı.

Ceylanpınar'ın karşısında bulunan PYD kontrolündeki Suriye'nin Rasulayn İlçesi'nde saat 17.00 sıralarında patlama meydana geldi. Türkiye tarafından da duyulan ve tedirginliğe yol açan patlamanın ardından Suriye tarafından yükselen dumanlar, Ceylanpınar'dan da görüldü.

Kısa süre sonra güvenlik güçlerini sınır hattında alarm durumuna geçiren patlamanın, IŞİD güçlerince PYD militanlarının yoğun olarak bulunduğu Türkiye sınırına birkaç kilometre uzaklıktaki bölgede meydana geldiği ve bomba yüklü bir aracın infilak ettirildiği öğrenildi. Türkiye tarafında kısa süreli tedirginliğe yol açan patlamada 30'a yakın kişinin öldüğü öne sürülürken, yaralananların ise ilçede bulunan sağlık merkezlerinde tedavi edildiği kaydedildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • necip çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    bir oyun var. inşallah en hayırlısı ile çıkarız. Dua edin. Allah yardımcımız olsun. Ateş bize girmesin
    Cevapla
  • aytek yıldızben 9 yıl önce Şikayet Et
    batının vatikanın planı. ortadoğuda büyük bir sünni şia çatışması çıkartmaktır. bu savaşta en büyük müttefik türkler ve kürtler olacaktır. dğer tarafta esed iran güney ırak olacaktır. suyu kaynatıyorlar. bu olursa batı en az 100 sene daha rahat edecektir. oyuna gelme Müslüman.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    unutmayın. CHP mutludur şimdi suriyeye yardım götüren mıt tırlarına operasyon yapanlar mutludur şimdi.Kemal kılçdğlu ülkeyi savaşa sokma diyordu yeter artık chp içinde düşman olmayan ülkesinidüşünen sağduyulu insanlar çıkmalı vardır herhalde.Ama bu filmi Osmanlıda üzülerek seyrettik.Malesef o kadar temiz politika ile olmuyor ayak oyunu bilmezsen sonu böyle oluyor
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH KORUSUN. İyiki sınırdan içeri giripte Türkiyeye saldırmadılar, Allah korusun askerimiz karşılık verse süreç bozulurdu.
    Cevapla
  • Hamza Karaaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    yillardir yaziyoruz. kacak olarak silahlanin diye simdi arasanizda bulamayacaksiniz satilik gatlin bulunur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!