Irak Şam İslam Devleti şov yaptı

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları ele geçirdikleri sigaraları imha ederek şov yaptılar.

Irak Şam İslam Devleti şov yaptı
Irak Şam İslam Devleti şov yaptı
GİRİŞ 21.06.2014 17:45 GÜNCELLEME 21.06.2014 17:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İnternete koydukları görüntülerin dünya basınında geniş yer bulduğunu gören IŞİD, topladıkları sigara paketleri imha ederek yeni bir şov yaptılar.
Eylemlerini çektikleri görüntülerle tanıtan militanlar, sigara kaçakçılarından aldıkları sigara paketlerini ateşe verip, sigara yığınının önünde poz verdiler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Murat Diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Işid'in hocası. Bunların din adamı şeyh diye peşinden koştukları adamın kitabı : "Dünyanın düz olduğunun akli ve ilmi delillerle ispatlanması" Adı barış olan ilk emri oku olan ilim çinde bile olsa gidip alınız diyen bir dinin vitrinine bu maymunları koydular. Sahabe efendilerimiz esirlere iyi davranın emri doğrultusunda kendileri aç kalıp yiyeceklerini onlara vermiş hiç bir zulüm yapmamışken bu vahşiler fatiha'yı yanlış okudu diye adamın kafasını kesip birde internette paylaşıyorlar. Kafasıyla top oynarken "Dünya Kupası" diye görüntüleri çekip izlettiriyorlar dünyaya. İşid'in tek amacı milleti islamdan soğutmak ve barış dinin islamı vahşilikle bağdaştırmaktır. Bunları gören adam müslüman olmayı bırak biraz meyilliyse ateizme bile kayabilir. İslamda esir hukuku diye arattırın okuyun. İsraile amerikaya bir öf bile diyemiyorlar kıtır kıtır müslüman kesiyorlar.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    aferin size. Sizi kullananlar kurtulacak ama yakında sizler yanınızda binlerce sivilinde ölmesine sebep olarak yok olacaksınız .Yaptığınız doğru da olsa haksız ve suçlusunuz çünkü dini bilmiyor ve bilmediğinizide size anlatabilecek kimse maalesef yok.Allah hidayet versin size.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!