'IŞİD Müslümanların düşmanıdır'

İslam Ordusu komutanı Zehran Alluş, Irak -Şam Devleti (IŞİD) ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

'IŞİD Müslümanların düşmanıdır'
'IŞİD Müslümanların düşmanıdır'
GİRİŞ 27.06.2014 17:01 GÜNCELLEME 27.06.2014 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriye'de Esed yönetimine karşı savaşan silahlı 43 grubun birleşmesi ile oluşan İslam Ordusu komutanı Zehran Alluş, Irak -Şam Devleti (IŞİD) ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Alluş, IŞİD'in İran ve Suriye ile bağlantılı Müslümanların düşmanı olduğunu söyledi. Alluş, IŞİD'in Suriye'deki direnişçilerin de düşmanı olduğunu ifade etti.
Alluş, Suriye'de bir haber sitesine yaptığı açıklamada IŞİD'in harici itikada sahip olduğunu ifade etti. Alluş, "IŞİD, İran ve Suriye istihbaratıyla bağlantılı. IŞİD Müslümanların ve Suriye devrimcilerinin düşmanıdır" dedi. 
IŞİD'e karşı mücadele etmeye devam edeceklerini ifade eden Alluş, IŞİD komutanlarının kendileri için meşru hedef olduğunu belirtti.
İslam Ordusu, Esed güçlerine karşı son dönemlerde büyük saldırılar ve bombalama olaylarıyla ismini duyurdu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • sadbinebivakkas 9 yıl önce Şikayet Et
    Zehran Alluş kim peki ???. Suud katarın v.b devletlerin güdümün de ..Eğer onlar başarılı olsa Suud gibi bir rejim olacak. Eğer Suud gibi bir rejim olacaksa olmaz olsun diye ışid Zehran Alluş la savaşıyor... Zehran Alluş o zaman açıktan islam şeriatı ilan etsin işid gibi şeriat ile hükmetsin bakım... Zehran Alluş göre Suuda göre kıl namazı başka bir şeye dokunma böyle bir islam istiyor.
    Cevapla
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    öldüren allahuekber diyor. ölen kelime-i şehadet söylüyor. Bunlar müslümansa İslam dilinden neden anlamıyor, neden birbirlerini öldürüyorlar?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor