PKK'dan bomba iddia: IŞİD liderini öldürdük!

PKK 'nın Suriye kolu YPG, IŞİD'in Çeçen lideri Ebu Ömer El Çeçen’i Suriye'de 15 adamıyla birlikte öldürdüğünü iddia etti.

PKK'dan bomba iddia: IŞİD liderini öldürdük!
PKK'dan bomba iddia: IŞİD liderini öldürdük!
GİRİŞ 01.07.2014 00:10 GÜNCELLEME 01.07.2014 00:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

IŞİD iddia hakkında henüz açıklama yapmazken, YPG cenazelerin elinde olduğunu iddia etti. Ebu Ömer El Çeçen'in daha önce 3 defa öldürüldüğü iddia edilmişti. IŞİD'in bugün yayınladığı videoda Ebu Ömer El Çeçen'in görüntüleri yer almıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • caferi tayyar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bazilari Cecen mucahidleri ISID li teroristlerle bagastirmaya calisabilir. Kafkasya emirligi ISID in yanlis yolda oldugunu soyledikleri bir bildiri yayinlamislardir.. ISID ile beraber savasan Cecenler de buna dahil. Anlayacagimiz odur ki.. ISID Rusyanin ve kukla cecenistan yonetiminin buyruklarina da itibar etmektedir.. Zaten Ukraynada yasanan olaylar icin ABD yi IRAK ile mesgul etmek, Ayrica suanda IRAKa silah satmak kimin isine gelir ki?? Rusya aynen Cecenistan savasinda oldugu gibi Parali Vatan haini cecenleri kullanarak Hem Kafkasya da savasan gercek mucahitleri karalamak hem silah ve UCAK satmak hemde ABD yi irak'a sokup Ukraynada elini rahatlatmak istiyor.. Ne yazikki bircok cihat ettigini zanneden zavallli insanlarda onlarin ekmegine yag suruyor.. Allah kendi rizasi disinda savasanlari helak etsin .AMIN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma